‘GENÇLER GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAK’

Gündem 18.05.2021 - 22:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3190+ kez okundu.
 

‘GENÇLER GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAK’

CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ‘ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, geçmişten günümüze bütün ülkemizde sevinçle kutlanan önemli bir gündür.

CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ‘ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, geçmişten günümüze bütün ülkemizde sevinçle kutlanan önemli bir gündür. Ulusal bağımsızlığımızın milat tarihi olan 19 Mayıs’ı Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençliğe armağan etmiş, böylece gençliğe adanmış bir bayram olarak da dünya tarihinde bir ilki daha başarmıştır. Gençlerimize emanet edilen geleceğimizin ve devletin esasını oluşturan demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti ilkelerinden ve bu ilkelerin etrafında örüldüğü “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” fikriyatından giderek uzaklaşıldığını görüyoruz. Bizler, mazlum milletlerin örnek aldığı “Kurtuluş Savaşı” değerleri yerine; gençlerimizin ve ülkemizin geleceğini tehdit eden, laikliğe aykırı, demokratik değerler ve kazanımların yok edildiği, hukuk devleti algısı yerine kanun devleti ve otoriterliğin hâkim olduğu bir devleti; giderek şiddet ve savaş ortamı sarmalına doğru yol alan bir geleceği gençlerimize bırakmak istemiyoruz. Laik bir eğitim, tarafsız ve bağımsız bir yargı, ulaşılabilir bir adalet, katılımcı ve çoğulcu bir demokrasi, hukukun üstünlüğü ve sosyal devlet ilkelerine bağlı bir Cumhuriyet istiyoruz. Biliyoruz ki gençler kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacak, istek ve ilkelerimiz unutmayacak unutturmayacaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.  
CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ‘ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, geçmişten günümüze bütün ülkemizde sevinçle kutlanan önemli bir gündür.
CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ‘ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, geçmişten günümüze bütün ülkemizde sevinçle kutlanan önemli bir gündür.
Ulusal bağımsızlığımızın milat tarihi olan 19 Mayıs’ı Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençliğe armağan etmiş, böylece gençliğe adanmış bir bayram olarak da dünya tarihinde bir ilki daha başarmıştır.
Gençlerimize emanet edilen geleceğimizin ve devletin esasını oluşturan demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti ilkelerinden ve bu ilkelerin etrafında örüldüğü “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” fikriyatından giderek uzaklaşıldığını görüyoruz.
Bizler, mazlum milletlerin örnek aldığı “Kurtuluş Savaşı” değerleri yerine; gençlerimizin ve ülkemizin geleceğini tehdit eden, laikliğe aykırı, demokratik değerler ve kazanımların yok edildiği, hukuk devleti algısı yerine kanun devleti ve otoriterliğin hâkim olduğu bir devleti; giderek şiddet ve savaş ortamı sarmalına doğru yol alan bir geleceği gençlerimize bırakmak istemiyoruz.
Laik bir eğitim, tarafsız ve bağımsız bir yargı, ulaşılabilir bir adalet, katılımcı ve çoğulcu bir demokrasi, hukukun üstünlüğü ve sosyal devlet ilkelerine bağlı bir Cumhuriyet istiyoruz.
Biliyoruz ki gençler kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacak, istek ve ilkelerimiz unutmayacak unutturmayacaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.