GENÇLER SPOR MALZEMELERİNE KAVUŞTU

Spor 12.11.2020 - 22:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2496+ kez okundu.
 

GENÇLER SPOR MALZEMELERİNE KAVUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullarda Spor Faaliyetlerinin artırılması İçin Okullara Spor Malzemesi desteği devam ediyor.

Fatsa ilçesindeki İslamdağ İlk ve Orta Okulu ile İslamdağ Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Futbol, Basketbol ve Voleybol Topu, Satranç, atlama ipi,  Masa Tenisi Masaları, Dart Seti ve Badminton Setinden oluşan spor malzemesi desteği sağlandı.  İslamdağ İlk ve Orta Okulu ile Fatsa Müftülüğüne bağlı İslamdağ Yatılı Kur’an Kursunu ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç öğrencilerin taleplerini dinledi. Aldıkları eğitimin yanı sıra spora da zaman ayırmalarını istedi. Öğrenciler ile futbol ve masa tenisi oynadı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç “Özellikle okullarda spor faaliyetlerinin artması için başta köy okulları olmak üzere okullarımıza Bakanlığımızın desteği ile spor Malzemesi desteği sağlamaya devam ediyoruz. En kalabalık okullarımızdan biri olan İslamdağ ilk ve Ortaokulumuzda eğitim gören yavrularımız bundan sonra daha çok spor yapma imkânı bulacaklar. Destekleri için Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim. “dedi.  
Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullarda Spor Faaliyetlerinin artırılması İçin Okullara Spor Malzemesi desteği devam ediyor.
Fatsa ilçesindeki İslamdağ İlk ve Orta Okulu ile İslamdağ Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Futbol, Basketbol ve Voleybol Topu, Satranç, atlama ipi,  Masa Tenisi Masaları, Dart Seti ve Badminton Setinden oluşan spor malzemesi desteği sağlandı. 
İslamdağ İlk ve Orta Okulu ile Fatsa Müftülüğüne bağlı İslamdağ Yatılı Kur’an Kursunu ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç öğrencilerin taleplerini dinledi. Aldıkları eğitimin yanı sıra spora da zaman ayırmalarını istedi. Öğrenciler ile futbol ve masa tenisi oynadı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç “Özellikle okullarda spor faaliyetlerinin artması için başta köy okulları olmak üzere okullarımıza Bakanlığımızın desteği ile spor Malzemesi desteği sağlamaya devam ediyoruz. En kalabalık okullarımızdan biri olan İslamdağ ilk ve Ortaokulumuzda eğitim gören yavrularımız bundan sonra daha çok spor yapma imkânı bulacaklar. Destekleri için Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim. “dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.