GENÇLERE ÜÇRETSİZ FUTBOL OKULLARI

Spor 24.09.2018 - 13:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3006+ kez okundu.
 

GENÇLERE ÜÇRETSİZ FUTBOL OKULLARI

Ordu’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 1 Ekim 2018 tarihinde ücretsiz futbol okulları açılacak.

Ordu’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 1 Ekim 2018 tarihinde ücretsiz futbol okulları açılacak. 8 ve 14 yaş aralığındaki çocukların ücretsiz olarak faydalanabileceği ücretsiz futbol okulları Spor Toto Altınordu Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek. 1 Ekim tarihinden itibaren gençlerle futbolu buluşturacaklarını söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “İl Müdürlüğümüzün tecrübeli antrenörleriyle birlikte 8-14 yaş arasında ki çocuklarımıza Spor Toto Altınordu Spor Tesislerinde ücretsiz futbol okullarında eğitim vereceğiz. Onları güzel bir altyapı temelinde yetiştirip ilimiz amatör kulüplerin alt yapısına oyuncu kazandırmayı planlıyoruz. Bu çalışmalar tamamen ücretsiz olacak. Gerçekleştireceğimiz ücretsiz futbol okulları sayesinde yetişen ve gelişim gösteren çocuklarımızda Ordu’da mücadele gösteren futbol kulüplerimizin alt yapısına verilecek. Bu sayede bir bakıma kulüplerimiz için futbolcu yetiştirmiş olacağız. Kısacası temelden yetenekli ve gelecek vaat eden sporcular yetiştirmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı. Tüm tesislerimizi gençlerin  hizmetine açtık  Açılacak ücretsiz futbol okulları sayesinde daha profesyonel futbolcular için alt yapı oluşturacaklarına dikkat çeken Genç: “ Ordu amatör futbolunun alt yapısını oluşturmak adına çaba harcıyoruz. İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılacak futbol okulları ile hem gençlere futbol sevgisi aşılayacağız hem de çocuklarımıza daha iyi bir futbol imkanı sunmuş olacağız. Biz bu profesyonelleşmeyi sadece futbol imkanıyla sunmuyoruz çocuklarımıza tüm tesislerimizde yapmış olduğumuz ücretsiz eğitimlerle gençleri her alanda sporla buluşturuyoruz ve Ordu için verimli bir gençlik oluşturma hedefimize her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Bu anlamda Ordu’daki tüm tesislerimizi gençlerin hizmetine açtık” açıklamasını yaptı.  
Ordu’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 1 Ekim 2018 tarihinde ücretsiz futbol okulları açılacak.

Ordu’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 1 Ekim 2018 tarihinde ücretsiz futbol okulları açılacak.
8 ve 14 yaş aralığındaki çocukların ücretsiz olarak faydalanabileceği ücretsiz futbol okulları Spor Toto Altınordu Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.
1 Ekim tarihinden itibaren gençlerle futbolu buluşturacaklarını söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “İl Müdürlüğümüzün tecrübeli antrenörleriyle birlikte 8-14 yaş arasında ki çocuklarımıza Spor Toto Altınordu Spor Tesislerinde ücretsiz futbol okullarında eğitim vereceğiz. Onları güzel bir altyapı temelinde yetiştirip ilimiz amatör kulüplerin alt yapısına oyuncu kazandırmayı planlıyoruz. Bu çalışmalar tamamen ücretsiz olacak. Gerçekleştireceğimiz ücretsiz futbol okulları sayesinde yetişen ve gelişim gösteren çocuklarımızda Ordu’da mücadele gösteren futbol kulüplerimizin alt yapısına verilecek. Bu sayede bir bakıma kulüplerimiz için futbolcu yetiştirmiş olacağız. Kısacası temelden yetenekli ve gelecek vaat eden sporcular yetiştirmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı.
Tüm tesislerimizi gençlerin
 hizmetine açtık 
Açılacak ücretsiz futbol okulları sayesinde daha profesyonel futbolcular için alt yapı oluşturacaklarına dikkat çeken Genç: “ Ordu amatör futbolunun alt yapısını oluşturmak adına çaba harcıyoruz. İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılacak futbol okulları ile hem gençlere futbol sevgisi aşılayacağız hem de çocuklarımıza daha iyi bir futbol imkanı sunmuş olacağız. Biz bu profesyonelleşmeyi sadece futbol imkanıyla sunmuyoruz çocuklarımıza tüm tesislerimizde yapmış olduğumuz ücretsiz eğitimlerle gençleri her alanda sporla buluşturuyoruz ve Ordu için verimli bir gençlik oluşturma hedefimize her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Bu anlamda Ordu’daki tüm tesislerimizi gençlerin hizmetine açtık” açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.