GENÇLİK MERKEZİ YÜKSELİYOR

Yaşam 05.03.2014 - 01:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3385+ kez okundu.
 

GENÇLİK MERKEZİ YÜKSELİYOR

Ordu Müftülüğünce yapımı devam eden Gençlik Merkezi Ordu'da bir ilk olacak.

Ordu İl Müftülüğünce Ordu Kültür sarayı yanında Ahmet Cemal MAĞDEN Cami bitişiğinde inşaatı halen devam eden gençlik merkezi orduda çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak. 30 Haziran 2014 tarihinde açılışı planlanan Gençlik Merkezinde bir çok sosyal ve kültürel etkinlik sahası yer alıyor. Müftü Mustafa KOLUKISAOĞLU konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi; “ İnşaatı devam eden ve 30 Haziran 2014 tarihinde açmayı planladığımız Gençlik merkezi bizim için çok önemli. Gençlerimizin her aradıklarını rahatça bulabilecekleri bir mekân olarak dizayn edilen merkezde gençlerimiz vakitlerini değerlendirebilecekler. Toplamda 1500m2 kapalı alana sahip olan Gençlik  Merkezi içinde 500 kişilik büyük bir toplantı salonu, küçük toplantı salonu,  gençlerimizin rahatça her aradıklarını bulabilecekleri kaynak eserleri içinde barındıran zengin bir kütüphane, Etüt salonu, ofis ve büroların yanında Aile İrşat ve Rehberlik bürosu, çocuk oyun alanları ki bu alanlarda çocuklarımızın ilgisini çeken langırt, masa tenisi gibi cazip oyunlar da mevcut olacak. Ayrıca Gençlik Merkezimizde Cep sinema, cafeterya, dinlenme alanları ve otoparkı ile gelenlere hizmet verecek zengin bir içeriği barındırmaktadır” diyen Müftü KOLUKISAOĞLU “gençlik merkezimiz bittiğinde Ordumuzda çok büyük bir hizmet vereceğine ve çok fonksiyonel olacağına inanıyorum ve bu hizmeti Ordumuza ve gençlerimize kazandıracak olmaktan da mutluyuz” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Ordu Müftülüğünce yapımı devam eden Gençlik Merkezi Ordu'da bir ilk olacak.

Ordu İl Müftülüğünce Ordu Kültür sarayı yanında Ahmet Cemal MAĞDEN Cami bitişiğinde inşaatı halen devam eden gençlik merkezi orduda çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak. 30 Haziran 2014 tarihinde açılışı planlanan Gençlik Merkezinde bir çok sosyal ve kültürel etkinlik sahası yer alıyor.

Müftü Mustafa KOLUKISAOĞLU konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi; “ İnşaatı devam eden ve 30 Haziran 2014 tarihinde açmayı planladığımız Gençlik merkezi bizim için çok önemli. Gençlerimizin her aradıklarını rahatça bulabilecekleri bir mekân olarak dizayn edilen merkezde gençlerimiz vakitlerini değerlendirebilecekler. Toplamda 1500m2 kapalı alana sahip olan Gençlik  Merkezi içinde 500 kişilik büyük bir toplantı salonu, küçük toplantı salonu,  gençlerimizin rahatça her aradıklarını bulabilecekleri kaynak eserleri içinde barındıran zengin bir kütüphane, Etüt salonu, ofis ve büroların yanında Aile İrşat ve Rehberlik bürosu, çocuk oyun alanları ki bu alanlarda çocuklarımızın ilgisini çeken langırt, masa tenisi gibi cazip oyunlar da mevcut olacak.

Ayrıca Gençlik Merkezimizde Cep sinema, cafeterya, dinlenme alanları ve otoparkı ile gelenlere hizmet verecek zengin bir içeriği barındırmaktadır” diyen Müftü KOLUKISAOĞLU “gençlik merkezimiz bittiğinde Ordumuzda çok büyük bir hizmet vereceğine ve çok fonksiyonel olacağına inanıyorum ve bu hizmeti Ordumuza ve gençlerimize kazandıracak olmaktan da mutluyuz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.