GÜLYALI BELEDİYESİNDEN KADINLARA ONLİNE EĞİTİM

02.05.2020 - 00:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3567+ kez okundu.
 

GÜLYALI BELEDİYESİNDEN KADINLARA ONLİNE EĞİTİM

Gülyalı Belediyesi kadınlarımızın ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 6-7-8 Mayıs tarihlerinde üç farklı konuda alanında uzman isimlerce online eğitim gerçekleştirilecek.

Gülyalı Belediyesi  kadınlarımızın ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 6-7-8 Mayıs tarihlerinde üç farklı konuda alanında uzman isimlerce online eğitim gerçekleştirilecek. “KADINLARIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”  Gülyalı Belediyesi’nin rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında toplumun her kesimine yönelik farklı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Başkanımız Ulaş Tepe, “Özellikle kadınlarımızın sosyal yaşama katılımını daha fazla önemsiyoruz. Gülyalı’da üreten bir kadın profili oluşturmak için bir yıldır çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda eski belediye hizmet binamızda kadınların eğitim alıp yeteneklerini geliştirdiği ve ürünlerini pazarlayabildiği bir konsept uygulamaya başladık. Aldığımız netice beklediğimizden çok daha iyi durumda. Salgın sebebiyle çalışmalara ara verdik ancak yeni dönem için daha fazla kadının girişimciliğini ortaya çıkarmak amacıyla eğitimlerimizi online olarak devam ettirelim istedik. Türkiye’de en iyi eğitim veren kurumlarla iş birliği içerisindeyiz. Kadınlarımızı kendilerini geliştirebilecekleri online eğitime davet ediyoruz” dedi.  3 FARKLI ALANDA 3 FARKLI EĞİTİM İlk eğitim çalışması Habitat Derneği Girişimcilik Programı Kız Kardeşim Projesi kapsamında 6 Mayıs’ta “Dijital Dünyada Güvenlik Eğitimi” adıyla gerçekleşecek. Eğitim, kadınların dijital dünya ve internet güvenliği konularında farkındalıklarını artırmayı amaçlıyor. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ikinci eğitim; Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında “Dijital Pazarlama Eğitimi” adıyla sunulacak. Bu eğitimde kadınların pazarlama/online satış, e-ticaret mevzuatı gibi konularda farkındalıklarının artması ve online platformlarından satış gerçekleştirmeleri amaçlanmaktadır. 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Habitat Derneği Girişimcilik Programı Kız Kardeşim Projesi kapsamında “Bireyler için Finansal Okuryazarlık Eğitimi” isimli son eğitim çalışmasında kadınların kişisel mali kaynaklarını doğru yönetebilmelerini ve temel finansal hizmetleri tanımaları amaçlanıyor.   Belediyemizin girişimleriyle gerçekleşecek online eğitimlere internet bağlantısı bulunan bütün kadınlar Gülyalı dışından da katılım sağlayabilecek.  EĞİTİM ÖNCESİ KAYIT  OLUŞTURULMASI GEREKİYOR 6 - 7 - 8 Mayıs 2020'de planladığımız online eğitimler için internet üzerinden aşağıdaki formların doldurulması gerekmektedir.  06 Mayıs 2020 Kız Kardeşim Projesi Dijital Dünya'da Güvenlik: https://form.jotform.com/201144829064957  07 Mayıs 2020 İnternetle Hayat Kolay Projesi Dijital Pazarlama: https://form.jotform.com/201184182566960 08 Mayıs 2020 Kız Kardeşim Projesi Bireyler İçin Finansal Okuryazarlık: https://form.jotform.com/201144197414954  
Gülyalı Belediyesi kadınlarımızın ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 6-7-8 Mayıs tarihlerinde üç farklı konuda alanında uzman isimlerce online eğitim gerçekleştirilecek.

Gülyalı Belediyesi  kadınlarımızın ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 6-7-8 Mayıs tarihlerinde üç farklı konuda alanında uzman isimlerce online eğitim gerçekleştirilecek.

“KADINLARIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”

 Gülyalı Belediyesi’nin rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında toplumun her kesimine yönelik farklı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Başkanımız Ulaş Tepe, “Özellikle kadınlarımızın sosyal yaşama katılımını daha fazla önemsiyoruz. Gülyalı’da üreten bir kadın profili oluşturmak için bir yıldır çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda eski belediye hizmet binamızda kadınların eğitim alıp yeteneklerini geliştirdiği ve ürünlerini pazarlayabildiği bir konsept uygulamaya başladık. Aldığımız netice beklediğimizden çok daha iyi durumda. Salgın sebebiyle çalışmalara ara verdik ancak yeni dönem için daha fazla kadının girişimciliğini ortaya çıkarmak amacıyla eğitimlerimizi online olarak devam ettirelim istedik. Türkiye’de en iyi eğitim veren kurumlarla iş birliği içerisindeyiz. Kadınlarımızı kendilerini geliştirebilecekleri online eğitime davet ediyoruz” dedi. 

3 FARKLI ALANDA 3 FARKLI EĞİTİM

İlk eğitim çalışması Habitat Derneği Girişimcilik Programı Kız Kardeşim Projesi kapsamında 6 Mayıs’ta “Dijital Dünyada Güvenlik Eğitimi” adıyla gerçekleşecek. Eğitim, kadınların dijital dünya ve internet güvenliği konularında farkındalıklarını artırmayı amaçlıyor. 7 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ikinci eğitim; Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında “Dijital Pazarlama Eğitimi” adıyla sunulacak. Bu eğitimde kadınların pazarlama/online satış, e-ticaret mevzuatı gibi konularda farkındalıklarının artması ve online platformlarından satış gerçekleştirmeleri amaçlanmaktadır. 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Habitat Derneği Girişimcilik Programı Kız Kardeşim Projesi kapsamında “Bireyler için Finansal Okuryazarlık Eğitimi” isimli son eğitim çalışmasında kadınların kişisel mali kaynaklarını doğru yönetebilmelerini ve temel finansal hizmetleri tanımaları amaçlanıyor. 

 Belediyemizin girişimleriyle gerçekleşecek online eğitimlere internet bağlantısı bulunan bütün kadınlar Gülyalı dışından da katılım sağlayabilecek. 

EĞİTİM ÖNCESİ KAYIT 

OLUŞTURULMASI GEREKİYOR

6 - 7 - 8 Mayıs 2020'de planladığımız online eğitimler için internet üzerinden aşağıdaki formların doldurulması gerekmektedir. 

06 Mayıs 2020 Kız Kardeşim Projesi Dijital Dünya'da Güvenlik:

https://form.jotform.com/201144829064957 

07 Mayıs 2020 İnternetle Hayat Kolay Projesi Dijital Pazarlama:

https://form.jotform.com/201184182566960

08 Mayıs 2020 Kız Kardeşim Projesi Bireyler İçin Finansal Okuryazarlık:

https://form.jotform.com/201144197414954

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.