GÜLYALI’DA GENÇLİK VE SPOR HAMLESİ

Spor 16.03.2021 - 14:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3209+ kez okundu.
 

GÜLYALI’DA GENÇLİK VE SPOR HAMLESİ

Bakan Kasapoğlu’na Sunduğumuz Dosya Sonrası Çalışmalar Başladı.

Bakan Kasapoğlu’na Sunduğumuz Dosya Sonrası Çalışmalar Başladı. Geçtiğimiz hafta şehrimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, belediye başkanlarıyla yaptığı görüşme sonrasında önemli yatırım müjdeleri verdi. Gülyalı Belediyesi olarak sunduğumuz dosya neticesinde Gençlik, Kapalı Spor Salonu ve Sentetik Çim Saha yatırımları için Bakan Kasapoğlu söz verdi. GENÇLİK MERKEZİ, KAPALI SPOR SALONU VE SENTETİK ÇİM SAHA Bakan Kasapoğlu’nun 19 ilçeye Gençlik Merkezi sözünü verdiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Bakanlık yatırım konusunda belediyelerden yer gösterilmesini istiyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle bu konuda yazışmaları başlatmıştık. Gülyalı Belediyesi olarak hazırladığımız dosyada Ürümbey Mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait olan 7720 m2’lik alanın tahsisi için hazır olduğumuzu belirttik. Bu alana bir Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu için söz aldık. Turnasuyu Mahallemizde imar değişikliği için uzun süredir Büyükşehir Belediyemizle çalışmalarını yürüttüğümüz 7003 m2 alan için de Sentetik Çim Saha sözünü aldık. Bu üç yatırımla Gülyalı’da sportif faaliyetler alanında önemli bir tesisleşmeye gitmiş olacağız. Turnasuyu Mahallemizdeki yatırımla Gülyalı Turnasuyuspor’umuza sözünü vermiş olduğumuz saha yatırımı da gerçekleşmiş olacak” dedi. BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR Gülyalı’ya gerçekleşecek yatırımlar konusunda konuşan Başkan Tepe, “Sayın bakanımızın verdiği söz doğrultusunda çalışmalara başladık. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne gerekli talimatları verdim. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Ordu Valimiz Sn. Tuncay Sonel beye de teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Gülyalı ziyaretinde kendisine konuyu arz etmiştik. Bu anlamda özel ilgi gösterdi. Yatırımların takipçisi olacağız. Gençlerimize ve spora ilgili vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Bakan Kasapoğlu’na Sunduğumuz Dosya Sonrası Çalışmalar Başladı.

Bakan Kasapoğlu’na Sunduğumuz Dosya Sonrası Çalışmalar Başladı. Geçtiğimiz hafta şehrimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, belediye başkanlarıyla yaptığı görüşme sonrasında önemli yatırım müjdeleri verdi. Gülyalı Belediyesi olarak sunduğumuz dosya neticesinde Gençlik, Kapalı Spor Salonu ve Sentetik Çim Saha yatırımları için Bakan Kasapoğlu söz verdi.

GENÇLİK MERKEZİ, KAPALI SPOR SALONU VE SENTETİK ÇİM SAHA

Bakan Kasapoğlu’nun 19 ilçeye Gençlik Merkezi sözünü verdiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Bakanlık yatırım konusunda belediyelerden yer gösterilmesini istiyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle bu konuda yazışmaları başlatmıştık. Gülyalı Belediyesi olarak hazırladığımız dosyada Ürümbey Mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait olan 7720 m2’lik alanın tahsisi için hazır olduğumuzu belirttik. Bu alana bir Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu için söz aldık. Turnasuyu Mahallemizde imar değişikliği için uzun süredir Büyükşehir Belediyemizle çalışmalarını yürüttüğümüz 7003 m2 alan için de Sentetik Çim Saha sözünü aldık. Bu üç yatırımla Gülyalı’da sportif faaliyetler alanında önemli bir tesisleşmeye gitmiş olacağız. Turnasuyu Mahallemizdeki yatırımla Gülyalı Turnasuyuspor’umuza sözünü vermiş olduğumuz saha yatırımı da gerçekleşmiş olacak” dedi.

BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR

Gülyalı’ya gerçekleşecek yatırımlar konusunda konuşan Başkan Tepe, “Sayın bakanımızın verdiği söz doğrultusunda çalışmalara başladık. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne gerekli talimatları verdim. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Ordu Valimiz Sn. Tuncay Sonel beye de teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Gülyalı ziyaretinde kendisine konuyu arz etmiştik. Bu anlamda özel ilgi gösterdi. Yatırımların takipçisi olacağız. Gençlerimize ve spora ilgili vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.