GÜLYALI’DA PARK ATAĞI

Gündem 13.07.2020 - 00:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3916+ kez okundu.
 

GÜLYALI’DA PARK ATAĞI

Gülyalı ilçesinde çocuk parkı alanlarının yaygınlaştırılması için çalışmalara ağırlık veren Başkan Ulaş Tepe, Ceren Özdemir Parkı’ndaki çalışmaların yanı sıra Yeniköy ve Ürümbey mahallelerinin kesiştiği noktadaki park alanının da tamamlanması için çalışmaları hızlandırdı.

Gülyalı ilçesinde  çocuk parkı alanlarının yaygınlaştırılması için çalışmalara ağırlık veren Başkan Ulaş Tepe, Ceren Özdemir Parkı’ndaki çalışmaların yanı sıra Yeniköy ve Ürümbey mahallelerinin kesiştiği noktadaki park alanının da tamamlanması için çalışmaları hızlandırdı.  PEYZAJIYLA ESTETİK BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLACAK Park alanının projesini de paylaşan Başkan Tepe, “Gülyalı’da büyük bir eksikliği tamamlıyoruz. Çocuklarımız için özgürce oynayabilecekleri park alanları oluşturuyoruz. Buradaki çalışmamıza daha önce başlamıştık. Oyun grubunu daha önce sosyal medya üzerinden oylamayla çocuklara seçtirmiştik. Gemi temalı oyun grubunu yerleştirdik. Daha estetik bir görünüme sahip olması için peyzajlandırıyoruz. İçerisinde ailelerin de rahatça oturabileceği alanlar oluşturuyoruz. Gülyalı her şeyin en güzeline lâyık” dedi.  MEVCUT PARKLAR DA ELDEN GEÇECEK Yeni park alanlarıyla modern yapıda alanlar inşa ettiklerini belirten Başkan Tepe, “Bir taraftan da mevcut parkları elden geçireceğiz. Zaman içerisinde yıpranan, eskiyen malzemeleri yenileyeceğiz. Bunun yanı sıra ihtiyaca binaen egzersiz aletleri de yerleştiriyoruz. İlçemizin daha güzel ve yaşanılır bir kent olması noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.   
Gülyalı ilçesinde çocuk parkı alanlarının yaygınlaştırılması için çalışmalara ağırlık veren Başkan Ulaş Tepe, Ceren Özdemir Parkı’ndaki çalışmaların yanı sıra Yeniköy ve Ürümbey mahallelerinin kesiştiği noktadaki park alanının da tamamlanması için çalışmaları hızlandırdı.

Gülyalı ilçesinde  çocuk parkı alanlarının yaygınlaştırılması için çalışmalara ağırlık veren Başkan Ulaş Tepe, Ceren Özdemir Parkı’ndaki çalışmaların yanı sıra Yeniköy ve Ürümbey mahallelerinin kesiştiği noktadaki park alanının da tamamlanması için çalışmaları hızlandırdı. 
PEYZAJIYLA ESTETİK BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLACAK
Park alanının projesini de paylaşan Başkan Tepe, “Gülyalı’da büyük bir eksikliği tamamlıyoruz. Çocuklarımız için özgürce oynayabilecekleri park alanları oluşturuyoruz. Buradaki çalışmamıza daha önce başlamıştık. Oyun grubunu daha önce sosyal medya üzerinden oylamayla çocuklara seçtirmiştik. Gemi temalı oyun grubunu yerleştirdik. Daha estetik bir görünüme sahip olması için peyzajlandırıyoruz. İçerisinde ailelerin de rahatça oturabileceği alanlar oluşturuyoruz. Gülyalı her şeyin en güzeline lâyık” dedi. 
MEVCUT PARKLAR DA ELDEN GEÇECEK
Yeni park alanlarıyla modern yapıda alanlar inşa ettiklerini belirten Başkan Tepe, “Bir taraftan da mevcut parkları elden geçireceğiz. Zaman içerisinde yıpranan, eskiyen malzemeleri yenileyeceğiz. Bunun yanı sıra ihtiyaca binaen egzersiz aletleri de yerleştiriyoruz. İlçemizin daha güzel ve yaşanılır bir kent olması noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.