GÜLYALI’DA TOPLU TAŞIMA YAYGINLAŞIYOR

Gündem 29.03.2021 - 18:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3306+ kez okundu.
 

GÜLYALI’DA TOPLU TAŞIMA YAYGINLAŞIYOR

SS 10 No’lu Gülyalı Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifimiz yarından itibaren Alibey, Mustafalı ve Taşlıçay mahallerimizden ilçe merkezimiz ve Ordu istikâmetine toplu taşıma hizmetine başlıyor.

Gülyalı Belediye Başkan Ulaş Tepe, toplu taşıma konusunda düzenleme bekleyen mahallelerimize müjdeyi verdi.  Başkan Tepe yaptığı açıklamada, “13 mahalleden oluşan ilçemizde şehir içi yolcu taşımacılığı mağduriyetinin giderilmesine yönelik çalışmaları seçim sürecinde dile getiriyorduk. Göreve başladığımız günden itibaren bulunduğumuz girişimlerim sonuç vermeye başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) taleplerimiz doğrultusunda; Taşlıçay, Hoşköy, Alibey, Gülistan, Ürümbey, Yeniköy ve Sayaca mahallelerimizle ilgili talebimiz uygun görülmüştü. İznin alınmasının ardından SS 10 No’lu Gülyalı Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifimiz yarından itibaren Alibey, Mustafalı ve Taşlıçay mahallerimizden ilçe merkezimiz ve Ordu istikâmetine toplu taşıma hizmetine başlıyor. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. MAHALLE ARAÇLARININ KALKIŞ VE DÖNÜŞ SAATLERİ BELİRLENDİ SS 10 No’lu Gülyalı Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi taşımacılık güzergâhına yeni eklenen 3 mahalleyle ilgili çalışma saatlerini belirledi. Kooperatiften edinilen bilgiye göre; Alibey Mahallesi  Sabah saat 8’de Şabanlı mevkiinden kalkış gerçekleşecek. 8.20’de ilçe merkezinde olacak dolmuş, buradan Ordu istikâmetine devam edecek. Ordu’dan dönüş saati ise 14.00 olarak belirlendi. Mustafalı Mahallesi  Sabah saat 7.30’da Çitli mevkiinden kalkış gerçekleşecek.7.45’te ilçe merkezinde olacak dolmuş, buradan Ordu istikâmetine devam edecek. Ordu’dan dönüş saati ise 17.00 olarak belirlendi. Taşlıçay Mahallesi  Taşlıçay Camii yanından 7.25’te hareket sağlanarak 7.40’ta ilçe merkezinde olacak dolmuş, buradan Ordu istikâmetine devam edecek. Ordu’dan dönüş saati 18.00 olarak belirlendi. Ayrıca Taşlıçay Mahallemizde yolcu potansiyeline uygun olarak Çarşamba günleri saat 08.15 ve 13.30’da ilave sefer düzenlenecek.    
SS 10 No’lu Gülyalı Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifimiz yarından itibaren Alibey, Mustafalı ve Taşlıçay mahallerimizden ilçe merkezimiz ve Ordu istikâmetine toplu taşıma hizmetine başlıyor.

Gülyalı Belediye Başkan Ulaş Tepe, toplu taşıma konusunda düzenleme bekleyen mahallelerimize müjdeyi verdi. 
Başkan Tepe yaptığı açıklamada, “13 mahalleden oluşan ilçemizde şehir içi yolcu taşımacılığı mağduriyetinin giderilmesine yönelik çalışmaları seçim sürecinde dile getiriyorduk. Göreve başladığımız günden itibaren bulunduğumuz girişimlerim sonuç vermeye başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) taleplerimiz doğrultusunda; Taşlıçay, Hoşköy, Alibey, Gülistan, Ürümbey, Yeniköy ve Sayaca mahallelerimizle ilgili talebimiz uygun görülmüştü. İznin alınmasının ardından SS 10 No’lu Gülyalı Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifimiz yarından itibaren Alibey, Mustafalı ve Taşlıçay mahallerimizden ilçe merkezimiz ve Ordu istikâmetine toplu taşıma hizmetine başlıyor. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
MAHALLE ARAÇLARININ KALKIŞ VE DÖNÜŞ SAATLERİ BELİRLENDİ
SS 10 No’lu Gülyalı Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi taşımacılık güzergâhına yeni eklenen 3 mahalleyle ilgili çalışma saatlerini belirledi. Kooperatiften edinilen bilgiye göre;
Alibey Mahallesi 
Sabah saat 8’de Şabanlı mevkiinden kalkış gerçekleşecek. 8.20’de ilçe merkezinde olacak dolmuş, buradan Ordu istikâmetine devam edecek. Ordu’dan dönüş saati ise 14.00 olarak belirlendi.
Mustafalı Mahallesi 
Sabah saat 7.30’da Çitli mevkiinden kalkış gerçekleşecek.7.45’te ilçe merkezinde olacak dolmuş, buradan Ordu istikâmetine devam edecek. Ordu’dan dönüş saati ise 17.00 olarak belirlendi.
Taşlıçay Mahallesi 
Taşlıçay Camii yanından 7.25’te hareket sağlanarak 7.40’ta ilçe merkezinde olacak dolmuş, buradan Ordu istikâmetine devam edecek. Ordu’dan dönüş saati 18.00 olarak belirlendi. Ayrıca Taşlıçay Mahallemizde yolcu potansiyeline uygun olarak Çarşamba günleri saat 08.15 ve 13.30’da ilave sefer düzenlenecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.