GÜLYALI’DA YOĞUN ÇALIŞMA

Gündem 13.06.2021 - 17:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3902+ kez okundu.
 

GÜLYALI’DA YOĞUN ÇALIŞMA

Gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Ekiplerimiz dört bir yandan ilçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için saha çalışmalarına devam ediyor.

Bir yandan kırsal alanda özellikle ulaşım alt yapısıyla ilgili çalışmalarını titizlikle devam ettiren Gülyalı Belediyesi, ilçe merkezinde de önemli yatırımlara imza atıyor. Son olarak Yeniköy Mahallesi Sahil Sokak’ta kapsamlı bir çalışma yürüten ekiplerimiz, sokağı alt ve üst yapısıyla modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. SAHİL SOKAK’TA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ İlçe merkezimizde uzun yıllardır el atılmayan sorunların bir bir üstesinden geliyoruz. Diğer taraftan da Gülyalı’ya değer katacak, gelişimini sağlayacak çalışmaları hayata geçiriyoruz. Sahil Sokak’ta alt yapıda yağmur suyu giderlerimizi oluşturduk. Üst yapıda ise parkeleme çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmalar bittiğinde modern bir sokağı vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız” dedi. PROJELER TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR Son dönemde gerçekleşen atılımlara dikkat çeken Başkan Tepe, “Bu süreçte kamu ve özel yatırımlarla ilçe merkezinde önemli çalışmalar gerçekleşiyor. İlçe şantiyeye dönmüş durumda. Gülyalı Belediyesi olarak Sağlık Parkı’nı tamamlayarak hizmete açtık. Yeniköy Mahallemizde bulunan parkı da sil baştan yeniliyoruz. 13 No’lu Sokak’ta parkeleme çalışmalarını tamamladık. Bu alanda emlak hareketliliği yaşanıyor. Büyükşehir Belediyemizce Kano Park olarak adlandırılan Durgun Su Sporları Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çikolata Park içerisinde farklı konseptlerde projeler geliştiriliyor. Özel sektörün ilçe merkezinde yatırımları hiç olmadığı kadar hızlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi projeleri için somut gelişmeler yaşanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın cephe iyileştirme hibesiyle ilgili ihale sürecinde son aşamaya geldik. İlçe merkezinde karayolu güzergâhındaki evlerin cepheleri yenilendiğinde Gülyalı’daki değişim daha net bir şekilde hissedilecek. Bir bütün olarak değerlendirdiğimizde Gülyalı, önemli projelerin teker teker hayata geçtiği bir dönemi yaşıyor” dedi.    
Gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Ekiplerimiz dört bir yandan ilçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için saha çalışmalarına devam ediyor.

Bir yandan kırsal alanda özellikle ulaşım alt yapısıyla ilgili çalışmalarını titizlikle devam ettiren Gülyalı Belediyesi, ilçe merkezinde de önemli yatırımlara imza atıyor. Son olarak Yeniköy Mahallesi Sahil Sokak’ta kapsamlı bir çalışma yürüten ekiplerimiz, sokağı alt ve üst yapısıyla modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.
SAHİL SOKAK’TA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
İlçe merkezimizde uzun yıllardır el atılmayan sorunların bir bir üstesinden geliyoruz. Diğer taraftan da Gülyalı’ya değer katacak, gelişimini sağlayacak çalışmaları hayata geçiriyoruz. Sahil Sokak’ta alt yapıda yağmur suyu giderlerimizi oluşturduk. Üst yapıda ise parkeleme çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmalar bittiğinde modern bir sokağı vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız” dedi.
PROJELER TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR
Son dönemde gerçekleşen atılımlara dikkat çeken Başkan Tepe, “Bu süreçte kamu ve özel yatırımlarla ilçe merkezinde önemli çalışmalar gerçekleşiyor. İlçe şantiyeye dönmüş durumda. Gülyalı Belediyesi olarak Sağlık Parkı’nı tamamlayarak hizmete açtık. Yeniköy Mahallemizde bulunan parkı da sil baştan yeniliyoruz. 13 No’lu Sokak’ta parkeleme çalışmalarını tamamladık. Bu alanda emlak hareketliliği yaşanıyor. Büyükşehir Belediyemizce Kano Park olarak adlandırılan Durgun Su Sporları Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çikolata Park içerisinde farklı konseptlerde projeler geliştiriliyor. Özel sektörün ilçe merkezinde yatırımları hiç olmadığı kadar hızlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi projeleri için somut gelişmeler yaşanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın cephe iyileştirme hibesiyle ilgili ihale sürecinde son aşamaya geldik. İlçe merkezinde karayolu güzergâhındaki evlerin cepheleri yenilendiğinde Gülyalı’daki değişim daha net bir şekilde hissedilecek. Bir bütün olarak değerlendirdiğimizde Gülyalı, önemli projelerin teker teker hayata geçtiği bir dönemi yaşıyor” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.