HACI NAFİYE ALTUNTAŞ YAŞAMINI KAYBETTİ

Yaşam 22.04.2018 - 21:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3295+ kez okundu.
 

HACI NAFİYE ALTUNTAŞ YAŞAMINI KAYBETTİ

Gazetemizin genel yayın yönetmeni olan Savaş Çelebi’nin kayınvalidesi Hacı Nafiye Altuntaş yaşamını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Hacı Nafiye Altuntaş, 58 yaşında  hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Almanya’dan saat 11:30 da  Ordu-Giresun havaalanına geleceği,havaalanından  da cenaze nakil aracı ile Cumhuriyet mahallesindeki bahar kent sitesi c bloktaki evinin önünde komşuları ile helalleştirmenin ardından Altınordu ilçesi kurtulmuş mahallesi merkez Cami’nde ikindi  namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği bildirildi. Ordu manşet ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet eşi Hüseyin Altuntaş’a, çocukları Dilek,Murat,Mahmut’a ve damadı gazetemizin genel yayın yönetmeni Savaş Çelebi'ye  yakınlarına, bütün aileye  başsağlığı diliyoruz.
Gazetemizin genel yayın yönetmeni olan Savaş Çelebi’nin kayınvalidesi Hacı Nafiye Altuntaş yaşamını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Hacı Nafiye Altuntaş, 58 yaşında  hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Almanya’dan saat 11:30 da  Ordu-Giresun havaalanına geleceği,havaalanından  da cenaze nakil aracı ile Cumhuriyet mahallesindeki bahar kent sitesi c bloktaki evinin önünde komşuları ile helalleştirmenin ardından Altınordu ilçesi kurtulmuş mahallesi merkez Cami’nde ikindi  namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Ordu manşet ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet eşi Hüseyin Altuntaş’a, çocukları Dilek,Murat,Mahmut’a ve damadı gazetemizin genel yayın yönetmeni Savaş Çelebi'ye  yakınlarına, bütün aileye  başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.