‘HACETTEPE DEPLASMANI MORALİMİZİ YÜKSELTTİ’

Spor 23.09.2021 - 01:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3692+ kez okundu.
 

‘HACETTEPE DEPLASMANI MORALİMİZİ YÜKSELTTİ’

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, Hacettepe deplasmanından aldıkları üç puanın morallerini yükselttiğini belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, Hacettepe deplasmanından aldıkları üç puanın morallerini yükselttiğini belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Çağatay Öztürk yaptığı basın açıklamasında, “Gazi mustafa Kemal Atatürk’ ün Ordu’ya ayak bastığı günün yıldönümünde, 19 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 15:30 da, Ankara Yenimahalle Hasan Doğan  Stadında Hacettepe spor ile karşılaştık ve güzel bir oyunla üç puan aldık. Teknik heyet ve sporcularımızı tebrik ediyoruz.  Müsaba öncesi ve sonrası örnek bir şekilde misaperverlik gösteren Hacettep spor kulüp başkanımız sayın Bülent Üstündağ’a, tüm yöneticilerine ve çalışanlarınza teşekkür ediyoruz. Bu müsabakada bizleri yanlız bırakmayan AK Parti Ordu milletvekilimiz sayın Metin Gündoğdu’ya, Demokrat Parti Ordu milletvekilimz sayın Cemal Enginyurt’a, Eski Ordu Milletvekilimiz sayın Oktay Çanak’a, İş adamı sayın  İhsan Çetinceviz’e,  maçı izlemeye gelen  tüm Ordu’lulara ve taraftralarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca; Akkuş Belediye Başkanımız sayın İsa Demirci’ye, Ankarada yaşayan  Akkuşlu hemşehrilerini sosyal medya üzerinden maça davet etmesinden ve müsabakayı bizlerle izleyip tam bir Ordu’lu örneği göstererek yanlız bırakmadığından  dolayı teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, sezon sonu bir üst lige çıkmak için mücadelemizi devam ettiriyoruz. Hacettepe müsabakasında 15 yönetim kurulu üyemiz müsabakayı izleyerek kafilemizi yanlız bırakmadı ve aynı ciddiyetle onları kendi sahamızda olduğu gibi yanında olduklarını htirdi. Hacettepespor müsabakası öncesi tesislerimizde yapılan antrenmanda, takımımızı ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularımıza başarı dileklerinde bulunan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (TÜFAD) Ordu şube başkanımız sayın Turgut Kır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.  Hafta sonu kendi sahamızda,  25 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’de, 19 Eylül stadında  Kızılcabölük spor ile karşılaşacağız. Oynanacak olan müsabakaya, dün  (pazertesi günü) itibarıyla çalışmalara başladık.  İnşallah bu müsabakadnda  üç puan alarak şehrimize, taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Tüm Ordu’lu spor severleri bu müsabakaya davet ediyoruz. Müsabanın biletleri; maraton tribün 5,00-tl, kapalı tribünler 10,00-tl olarak satışa çıkarılacaktır. Bizlere, teknik heyet ve sporcularına güvensinler,takımlarını yanlız bırakmasınlar, sahip çıksınlar, hep birlikte şampiyonluk yolunda, centilmence beraber olalım.” dedi.  
52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, Hacettepe deplasmanından aldıkları üç puanın morallerini yükselttiğini belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, Hacettepe deplasmanından aldıkları üç puanın morallerini yükselttiğini belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

Çağatay Öztürk yaptığı basın açıklamasında, “Gazi mustafa Kemal Atatürk’ ün Ordu’ya ayak bastığı günün yıldönümünde, 19 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 15:30 da, Ankara Yenimahalle Hasan Doğan  Stadında Hacettepe spor ile karşılaştık ve güzel bir oyunla üç puan aldık. Teknik heyet ve sporcularımızı tebrik ediyoruz.

 Müsaba öncesi ve sonrası örnek bir şekilde misaperverlik gösteren Hacettep spor kulüp başkanımız sayın Bülent Üstündağ’a, tüm yöneticilerine ve çalışanlarınza teşekkür ediyoruz.

Bu müsabakada bizleri yanlız bırakmayan AK Parti Ordu milletvekilimiz sayın Metin Gündoğdu’ya, Demokrat Parti Ordu milletvekilimz sayın Cemal Enginyurt’a, Eski Ordu Milletvekilimiz sayın Oktay Çanak’a, İş adamı sayın  İhsan Çetinceviz’e,  maçı izlemeye gelen  tüm Ordu’lulara ve taraftralarımıza teşekkür ederiz.

Ayrıca; Akkuş Belediye Başkanımız sayın İsa Demirci’ye, Ankarada yaşayan  Akkuşlu hemşehrilerini sosyal medya üzerinden maça davet etmesinden ve müsabakayı bizlerle izleyip tam bir Ordu’lu örneği göstererek yanlız bırakmadığından  dolayı teşekkür ederiz.

Birlik ve beraberlik içerisinde, sezon sonu bir üst lige çıkmak için mücadelemizi devam ettiriyoruz. Hacettepe müsabakasında 15 yönetim kurulu üyemiz müsabakayı izleyerek kafilemizi yanlız bırakmadı ve aynı ciddiyetle onları kendi sahamızda olduğu gibi yanında olduklarını htirdi.

Hacettepespor müsabakası öncesi tesislerimizde yapılan antrenmanda, takımımızı ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularımıza başarı dileklerinde bulunan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (TÜFAD) Ordu şube başkanımız sayın Turgut Kır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

 Hafta sonu kendi sahamızda,  25 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’de, 19 Eylül stadında  Kızılcabölük spor ile karşılaşacağız. Oynanacak olan müsabakaya, dün  (pazertesi günü) itibarıyla çalışmalara başladık.  İnşallah bu müsabakadnda  üç puan alarak şehrimize, taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Tüm Ordu’lu spor severleri bu müsabakaya davet ediyoruz. Müsabanın biletleri; maraton tribün 5,00-tl, kapalı tribünler 10,00-tl olarak satışa çıkarılacaktır.

Bizlere, teknik heyet ve sporcularına güvensinler,takımlarını yanlız bırakmasınlar, sahip çıksınlar, hep birlikte şampiyonluk yolunda, centilmence beraber olalım.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.