HAFTA SONU ÜŞÜYECEĞİZ

Yaşam 03.12.2015 - 16:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2192+ kez okundu.
 

HAFTA SONU ÜŞÜYECEĞİZ

Ordu’da etkisini giderek artıran kar yağışıyla birlikte soğuk havada etkili olmaya başladı.

Kar yağışı etkisini artırmaya devam ediyor. Hafta başından itibaren yaylalarda yağmaya başlayan kar yağışı bugünden itibaren Ordu’nun birçok ilçesinde etkisini artırarak devam ediyor. Kar yağışıyla beraber hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüş beklendiğini duyuran Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren sıfırın altına düşeceğini belirtti. Akkuş, Aybastı, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Mesudiye ve Ulubey gibi yüksek rakımlı ilçelerde yer yer tipi şeklinde yağan kar yağışıyla birlikte Cumartesi ve Pazar günleri hava sıcaklıkları eksi 12 derecelere kadar düşecek. Başta Ordu’nun turizm merkezi olan Kabadüz’ün Çambaşı Yaylası’nda eksi 12 derece hissedilecek hava sıcaklığı, Akkuş’ta eksi 8, Aybastı, Gölköy, Gürgentepe ve Mesudiye’de eksi 7 dereceye kadar düşecek. Çamaş, Kabataş ve Korgan’da da eksi 5 dereceye kadar ineceği tahmininde bulunuldu.   Öte yandan meteoroloji, devam eden kar yağışlarının ardından, hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması ve sıfırın altına düşmesiyle birlikte yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı meydana geleceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
Ordu’da etkisini giderek artıran kar yağışıyla birlikte soğuk havada etkili olmaya başladı.

Kar yağışı etkisini artırmaya devam ediyor. Hafta başından itibaren yaylalarda yağmaya başlayan kar yağışı bugünden itibaren Ordu’nun birçok ilçesinde etkisini artırarak devam ediyor.

Kar yağışıyla beraber hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüş beklendiğini duyuran Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren sıfırın altına düşeceğini belirtti.

Akkuş, Aybastı, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Mesudiye ve Ulubey gibi yüksek rakımlı ilçelerde yer yer tipi şeklinde yağan kar yağışıyla birlikte Cumartesi ve Pazar günleri hava sıcaklıkları eksi 12 derecelere kadar düşecek.

Başta Ordu’nun turizm merkezi olan Kabadüz’ün Çambaşı Yaylası’nda eksi 12 derece hissedilecek hava sıcaklığı, Akkuş’ta eksi 8, Aybastı, Gölköy, Gürgentepe ve Mesudiye’de eksi 7 dereceye kadar düşecek. Çamaş, Kabataş ve Korgan’da da eksi 5 dereceye kadar ineceği tahmininde bulunuldu.  

Öte yandan meteoroloji, devam eden kar yağışlarının ardından, hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması ve sıfırın altına düşmesiyle birlikte yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı meydana geleceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.