“HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”

Gündem 23.04.2021 - 00:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4052+ kez okundu.
 

“HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla mesajı; "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, gençlik yıllarından itibaren kurduğu “Demokrasi” düşü, tam 101 yıl önce bugün, hâkimiyeti kayıtsız şartsız millete devretmek üzere açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’yle gerçeğe dönüşmüştür. 23 Nisan 1920 Türk halkı için dönüm noktasıdır. TBMM’nin açılmasıyla birlikte, Türk halkı yüzünü batıya çevirmiş, geleceğine doğru emin adımlarla yürümeye başlamıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ilerlemenin en büyük ayağı olarak nitelendirdiği çocuklara bugünü armağan ederek, geleceğin, çocukların omuzunda yükseleceğine işaret etmiştir. Bugün TBMM’nin açılışının 101. yıldönümünün mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuk sevgisi; günahsız, menfaatsiz, dünyanın en güzel sevgisidir. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı ve bu sayede yarınlarımıza umutla bakmalıyız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığının güvencesi, ulusumuzun sahip olduğu egemenlik hakkıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; bağımsızlığımızın koruyucusu olarak gördüğü çocuklara bu büyük günü “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak armağan etmiştir. Bu bilinçle, ulusumuzun cumhuriyetle perçinlemiş egemenliğini yok saymaya çalışanlara en güzel yanıtı, azmi ve kararlılığı ile bu büyük mirasın varisi olan çocuklarımız verecek; yorulsalar da Büyük Önderlerini takip edeceklerdir. Çünkü “Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.” Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor günlere denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümünü kutluyor, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyorum.
Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla mesajı;

"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, gençlik yıllarından itibaren kurduğu “Demokrasi” düşü, tam 101 yıl önce bugün, hâkimiyeti kayıtsız şartsız millete devretmek üzere açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’yle gerçeğe dönüşmüştür.

23 Nisan 1920 Türk halkı için dönüm noktasıdır. TBMM’nin açılmasıyla birlikte, Türk halkı yüzünü batıya çevirmiş, geleceğine doğru emin adımlarla yürümeye başlamıştır.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ilerlemenin en büyük ayağı olarak nitelendirdiği çocuklara bugünü armağan ederek, geleceğin, çocukların omuzunda yükseleceğine işaret etmiştir.

Bugün TBMM’nin açılışının 101. yıldönümünün mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuk sevgisi; günahsız, menfaatsiz, dünyanın en güzel sevgisidir. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı ve bu sayede yarınlarımıza umutla bakmalıyız.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığının güvencesi, ulusumuzun sahip olduğu egemenlik hakkıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; bağımsızlığımızın koruyucusu olarak gördüğü çocuklara bu büyük günü “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak armağan etmiştir. Bu bilinçle, ulusumuzun cumhuriyetle perçinlemiş egemenliğini yok saymaya çalışanlara en güzel yanıtı, azmi ve kararlılığı ile bu büyük mirasın varisi olan çocuklarımız verecek; yorulsalar da Büyük Önderlerini takip edeceklerdir. Çünkü “Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.”

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor günlere denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümünü kutluyor, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.