HİLMİ GÜLER, 200’E YAKIN PROJE AÇIKLAYACAK

Siyaset 14.03.2019 - 12:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3738+ kez okundu.
 

HİLMİ GÜLER, 200’E YAKIN PROJE AÇIKLAYACAK

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, projelerini 17 Mart Pazar günü açıklayacak.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, projelerini 17 Mart Pazar günü açıklayacak. AK Parti Genel başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katılmasının beklendiği proje tanıtım programı saat 13.30'de Durugöl Recep Kara Spor Salonu'nda düzenlenecek. 3 bin kişinin katılmasının beklendiği programda 19 ilçeye yapılacak yaklaşık 200 adet projenin tanıtımı yapılacak. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, yeni dönemde Ordu’nun Karadeniz’in yıldızı parlayan şehirlerinden biri olacağını belirterek, “Ordu’nun kalkınmasına katkı yapacak projelerimizi tanıtıp seçildiğimiz takdirde hiç beklemeden uygulamaya başlayacağız. İki günümüz birbirine eşit olmayacak. Her gün bir önceki günün üzerine koyarak çalışacağız. Son zamanlarda kullandığım bir cümle var; ‘Gölgede duranın gölgesi olmaz’. Dolayısı ile ben şimdi sıfırdan başlıyorum. Bunu hep birlikte yapacağız. Burada sen yok, biz yok, siz varsınız diye düşünüyorum. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Daha güzel günleri hep birlikte beraber getireceğiz” dedi
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, projelerini 17 Mart Pazar günü açıklayacak.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, projelerini 17 Mart Pazar günü açıklayacak.

AK Parti Genel başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katılmasının beklendiği proje tanıtım programı saat 13.30'de Durugöl Recep Kara Spor Salonu'nda düzenlenecek. 3 bin kişinin katılmasının beklendiği programda 19 ilçeye yapılacak yaklaşık 200 adet projenin tanıtımı yapılacak.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, yeni dönemde Ordu’nun Karadeniz’in yıldızı parlayan şehirlerinden biri olacağını belirterek, “Ordu’nun kalkınmasına katkı yapacak projelerimizi tanıtıp seçildiğimiz takdirde hiç beklemeden uygulamaya başlayacağız. İki günümüz birbirine eşit olmayacak. Her gün bir önceki günün üzerine koyarak çalışacağız. Son zamanlarda kullandığım bir cümle var; ‘Gölgede duranın gölgesi olmaz’. Dolayısı ile ben şimdi sıfırdan başlıyorum. Bunu hep birlikte yapacağız. Burada sen yok, biz yok, siz varsınız diye düşünüyorum. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Daha güzel günleri hep birlikte beraber getireceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.