İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE YARDIM

Gündem 25.01.2021 - 15:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3610+ kez okundu.
 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE YARDIM

İstanbul'daki ilk Ordulular derneği olan İstanbul Ordulular Derneği ( İSTORDER), memleketlerindeki ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak Altınordu'da yaşayan 196 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, mont, kaban ve çeşitli giysi yardımında bulundu.

İstanbul'daki ilk Ordulular derneği olan İstanbul Ordulular Derneği ( İSTORDER), memleketlerindeki ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak Altınordu'da yaşayan 196  yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, mont, kaban ve çeşitli giysi yardımında bulundu.  TOBB Mesleki ve Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek İstanbul Ordulular Derneği başkan, yönetici ve üyelerine memleketlerini unutmayarak böyle anlamlı bir yardımı gerçekleştirdikleri için teşekkür etti ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza uzanan yardım ellerinin devamının gelmesini dilediğini söyledi. Dernek başkanı Murat Şahin de Ordu'nun ve Ordulunun her zaman yanında olduklarını belirterek öğrencilere böylesi bir destekte bulunma imkanına sahip olmaktan ve paylaşmanın verdiği mutluluğa hep birlikte erişebilmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek dernek olarak bundan sonra da gerçekleştirilecek bu tür faaliyetlerde yer almaktan onur duyacaklarını belirtti.  Dernek başkanı Şahin ve dernek yöneticilerinin ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım malzemelerini dağıtmalarının ardından tören sona erdi.  
İstanbul'daki ilk Ordulular derneği olan İstanbul Ordulular Derneği ( İSTORDER), memleketlerindeki ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak Altınordu'da yaşayan 196 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, mont, kaban ve çeşitli giysi yardımında bulundu.

İstanbul'daki ilk Ordulular derneği olan İstanbul Ordulular Derneği ( İSTORDER), memleketlerindeki ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak Altınordu'da yaşayan 196  yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, mont, kaban ve çeşitli giysi yardımında bulundu. 
TOBB Mesleki ve Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek İstanbul Ordulular Derneği başkan, yönetici ve üyelerine memleketlerini unutmayarak böyle anlamlı bir yardımı gerçekleştirdikleri için teşekkür etti ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza uzanan yardım ellerinin devamının gelmesini dilediğini söyledi. Dernek başkanı Murat Şahin de Ordu'nun ve Ordulunun her zaman yanında olduklarını belirterek öğrencilere böylesi bir destekte bulunma imkanına sahip olmaktan ve paylaşmanın verdiği mutluluğa hep birlikte erişebilmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek dernek olarak bundan sonra da gerçekleştirilecek bu tür faaliyetlerde yer almaktan onur duyacaklarını belirtti.
 Dernek başkanı Şahin ve dernek yöneticilerinin ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım malzemelerini dağıtmalarının ardından tören sona erdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.