KAMİL MEMİŞ VEFAT ETTİ

Gündem 17.10.2021 - 21:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3081+ kez okundu.
 

KAMİL MEMİŞ VEFAT ETTİ

Perşembe Çaytepe’nin sevilen simalarından Kamil Memiş bu sabah yaşamını yitirdi.

Perşembe Çaytepe’nin sevilen simalarından Kamil Memiş bu sabah yaşamını yitirdi. Karayolların da uzun süre çalışan herkes tarafından sevilen Memiş evli ve üç çocuk basıydı. Perşembe Çaytepe merkez camiinde yoğun katılım ile kılınan ikindi namazının ardından,şıhlı aile mezarlığında defnefildi. Merhuma Allah’tan rahmet diliyor.Sevenlerine ve ailesine sanırlar diliyoruz.
Perşembe Çaytepe’nin sevilen simalarından Kamil Memiş bu sabah yaşamını yitirdi.

Perşembe Çaytepe’nin sevilen simalarından Kamil Memiş bu sabah yaşamını yitirdi. Karayolların da uzun süre çalışan herkes tarafından sevilen Memiş evli ve üç çocuk basıydı.
Perşembe Çaytepe merkez camiinde yoğun katılım ile kılınan ikindi namazının ardından,şıhlı aile mezarlığında defnefildi.
Merhuma Allah’tan rahmet diliyor.Sevenlerine ve ailesine sanırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.