KENT ESTETİĞİNE YAKIŞIR KALDIRIMLAR

Yaşam 28.02.2018 - 13:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3395+ kez okundu.
 

KENT ESTETİĞİNE YAKIŞIR KALDIRIMLAR

Ordu ilinde sorumluluk alanı içindeki ulaşım ağında büyük çalışmalar yaparak tüm ilçeleri sıcak asfalt konforuyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, yayaları ve esnafları memnun eden hizmetlere imza atarak yolları baskı beton kaldırım ile güzelleştiriyor.

STANDARTLARA UYGUN KALDIRIMLAR YAPILIYOR Kilometrelerce asfalt yol çalışmalarıyla birlikte yollara modern ve estetik bir görünüm kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, kaldırımları da standartlara uygun hâle getirmeye devam ediyor. Baskı beton kaldırım çalışmaları ile kent estetiğini ön planda tutan Büyükşehir, görme engelliler için kabartmalı ve hissedilebilir yüzeylerin yer aldığı kaldırımlarda engelli rampaları da oluşturuyor.  2018’DE 55 BİN M2 BASKI BETON KALDIRIM YAPILACAK 2018 yılı için de 55 bin m2lik baskı beton kaldırım yapımı planlayan Büyükşehir Belediyesinin çalışma sürdüreceği cadde ve sokaklar ise şöyle: Akyazı Mahallesi Fazıl Sözen Caddesi, Ahmet Cemal Mağden Caddesi, Şehit Ali Gaffar Okkan Sokak, 817.  ve 803. Sokaklar, Yavuz Sultan Selim Caddesi, 791. Sokak, Bucak Mahallesi 367 Sokak, Bekir Sıtkı Pamuk Caddesi, Doktor Sadık Ahmet Caddesi, Şarkiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Şirinevler Mahallesi Nihat Şahin Caddesi, Taşbaşı Mahallesi Sıtkı Can Caddesi, Bahçelievler Mahallesi Erol Ataşan Bulvarı, Denizciler Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi, Fatma Alkan Sokak, 291. ve 292. Sokaklar, 280. Sokak, Karapınar Mahallesi 1159. Sokak, Subaşı Mahallesi 479. Sokak ve Durugöl Mahallesi 1068. Sokak. 2017 yılında Altınordu ilçesinde birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt yol çalışmalarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 18 bin m2 de baskı beton kaldırım imalatı gerçekleştirdi.
Ordu ilinde sorumluluk alanı içindeki ulaşım ağında büyük çalışmalar yaparak tüm ilçeleri sıcak asfalt konforuyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, yayaları ve esnafları memnun eden hizmetlere imza atarak yolları baskı beton kaldırım ile güzelleştiriyor.

STANDARTLARA UYGUN KALDIRIMLAR YAPILIYOR

Kilometrelerce asfalt yol çalışmalarıyla birlikte yollara modern ve estetik bir görünüm kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, kaldırımları da standartlara uygun hâle getirmeye devam ediyor. Baskı beton kaldırım çalışmaları ile kent estetiğini ön planda tutan Büyükşehir, görme engelliler için kabartmalı ve hissedilebilir yüzeylerin yer aldığı kaldırımlarda engelli rampaları da oluşturuyor. 

2018’DE 55 BİN M2 BASKI BETON KALDIRIM YAPILACAK

2018 yılı için de 55 bin m2lik baskı beton kaldırım yapımı planlayan Büyükşehir Belediyesinin çalışma sürdüreceği cadde ve sokaklar ise şöyle: Akyazı Mahallesi Fazıl Sözen Caddesi, Ahmet Cemal Mağden Caddesi, Şehit Ali Gaffar Okkan Sokak, 817.  ve 803. Sokaklar, Yavuz Sultan Selim Caddesi, 791. Sokak, Bucak Mahallesi 367 Sokak, Bekir Sıtkı Pamuk Caddesi, Doktor Sadık Ahmet Caddesi, Şarkiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Şirinevler Mahallesi Nihat Şahin Caddesi, Taşbaşı Mahallesi Sıtkı Can Caddesi, Bahçelievler Mahallesi Erol Ataşan Bulvarı, Denizciler Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi, Fatma Alkan Sokak, 291. ve 292. Sokaklar, 280. Sokak, Karapınar Mahallesi 1159. Sokak, Subaşı Mahallesi 479. Sokak ve Durugöl Mahallesi 1068. Sokak.

2017 yılında Altınordu ilçesinde birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt yol çalışmalarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 18 bin m2 de baskı beton kaldırım imalatı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.