KERİM ÜSTÜN’E ÖNEMLİ GÖREV

Gündem 04.05.2021 - 17:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4459+ kez okundu.
 

KERİM ÜSTÜN’E ÖNEMLİ GÖREV

Ordulu başarılı bürokrat Kerim Üstün, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı.

Ordulu başarılı bürokrat Kerim Üstün, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı. Ordulu başarılı bürokrat Kerim Üstün, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı. 2016 yılından bu yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yapan Üstün, iki görevi bir arada yürütecek. 1973 yılında Ordu'da doğan Kerim Üstün, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Mart 2016'dan beri Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yapan Kerim Üstün, 20 Ekim 2016 tarihinde Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Üstün, 2016 yılından bu yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yapıyordu. Son olarak Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı.  
Ordulu başarılı bürokrat Kerim Üstün, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı.

Ordulu başarılı bürokrat Kerim Üstün, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı.
Ordulu başarılı bürokrat Kerim Üstün, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı. 2016 yılından bu yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yapan Üstün, iki görevi bir arada yürütecek.
1973 yılında Ordu'da doğan Kerim Üstün, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Mart 2016'dan beri Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yapan Kerim Üstün, 20 Ekim 2016 tarihinde Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Üstün, 2016 yılından bu yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yapıyordu. Son olarak Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.