KONSER TAM NOT ALDI

Sanat 12.02.2014 - 00:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4071+ kez okundu.
 

KONSER TAM NOT ALDI

Ordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği Topluluğu Konseri dinleyenlerden tam not aldı. Seçkin THM eserlerinin seslendirildiği konser davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Şef Tuncer İnan’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı konserde koro’yu Ordu Belediyesi Konservatuarı hocalarından Şenel Gök yönetti. Geceye Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu İl  Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde ki konser’de koronun yanı sıra sola olarak ta Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserlerini seslendiren saz ve ses sanatçıları, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Farklı yörelerin halk oyunlarının da sergilendiği konserde salonu dolduran protokol üyeleri ve davetliler birçok esere eşlik ederken, şef Şenel Gök’te seslendirdiği parça ile solo isimleri arasında yer aldı.
Ordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği Topluluğu Konseri dinleyenlerden tam not aldı. Seçkin THM eserlerinin seslendirildiği konser davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Şef Tuncer İnan’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı konserde koro’yu Ordu Belediyesi Konservatuarı hocalarından Şenel Gök yönetti. Geceye Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu İl  Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde ki konser’de koronun yanı sıra sola olarak ta Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserlerini seslendiren saz ve ses sanatçıları, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Farklı yörelerin halk oyunlarının da sergilendiği konserde salonu dolduran protokol üyeleri ve davetliler birçok esere eşlik ederken, şef Şenel Gök’te seslendirdiği parça ile solo isimleri arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.