MHP'DE DEĞİŞİM BAŞLADI

Siyaset 01.09.2020 - 17:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4435+ kez okundu.
 

MHP'DE DEĞİŞİM BAŞLADI

MHP’de 8 İlçe Başkanlığına atama yapıldı.

MHP’de 8 İlçe Başkanlığına atama yapıldı. Milletvekili Cemal Enginyurt’un partiden ihracı İl Başkanı Köksal Yılmaz’ın istifasıyla başlayan süreçte İl Başkanlığına Naci Şanlıtürk atanmıştı. Şanlıtürk’ün göreve gelmesinden sonra da 8 ilçe başkanı görevden alınmıştı. İl Başkanı Naci Şanlıtürk İl yönetim kurulu üyeleri ve yeni atanan 8 ilçe başkanlıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Cumhur ittifakını uyum içerisinde sürdüreceklerini belirten Başkan Naci Şanlıtürk,” Ordu’ya yapılacak hizmetlerde birlikte hareket edeceğiz. Ordu’da yeni bir yapılanmaya gittik. İl Yönetim Kurulu ve 8 ilçe başkanımız yeniden belirlendi” dedi. MHP’de yeni ataması yapılan İlçe Başkanları şöyle; Altınordu Tahir Şükrü Altaş Akkuş  Murat Tiryaki Aybastı İlhan Uygun Çaybaşı  Yunus Semiz Çamaş Ahmet Uygun Mesudiye Hasan Açıkgöz Ulubey Oğuzhan Güler Ünye Muttaza Hacıimamoğlu  
MHP’de 8 İlçe Başkanlığına atama yapıldı.

MHP’de 8 İlçe Başkanlığına atama yapıldı. Milletvekili Cemal Enginyurt’un partiden ihracı İl Başkanı Köksal Yılmaz’ın istifasıyla başlayan süreçte İl Başkanlığına Naci Şanlıtürk atanmıştı. Şanlıtürk’ün göreve gelmesinden sonra da 8 ilçe başkanı görevden alınmıştı.
İl Başkanı Naci Şanlıtürk İl yönetim kurulu üyeleri ve yeni atanan 8 ilçe başkanlıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Cumhur ittifakını uyum içerisinde sürdüreceklerini belirten Başkan Naci Şanlıtürk,” Ordu’ya yapılacak hizmetlerde birlikte hareket edeceğiz. Ordu’da yeni bir yapılanmaya gittik. İl Yönetim Kurulu ve 8 ilçe başkanımız yeniden belirlendi” dedi.
MHP’de yeni ataması yapılan İlçe Başkanları şöyle;
Altınordu Tahir Şükrü Altaş
Akkuş  Murat Tiryaki
Aybastı İlhan Uygun
Çaybaşı  Yunus Semiz
Çamaş Ahmet Uygun
Mesudiye Hasan Açıkgöz
Ulubey Oğuzhan Güler
Ünye Muttaza Hacıimamoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.