MİRZA BEBEK İÇİN GÜLYALI TEK YÜREK

Gündem 01.07.2021 - 00:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2771+ kez okundu.
 

MİRZA BEBEK İÇİN GÜLYALI TEK YÜREK

Gülyalılı kadınlarımızın ve müzisyenlerimizin ortak organizasyonuyla SMA hastası Mirza Bebek için Çikolata Park’ta Müzikli Kermes Etkinliği gerçekleştirildi.

Gülyalılı kadınlarımızın ve müzisyenlerimizin ortak organizasyonuyla SMA hastası Mirza Bebek için Çikolata Park’ta Müzikli Kermes Etkinliği gerçekleştirildi. Gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe öncülüğünde katılım sağlanarak kampanyaya destek olundu. İLÇEMİZDE DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYORUZ Kermes etkinliğine katılım sağlayan Başkan Tepe, “Gülyalı’da dayanışmayı her alanda büyüttüğümüzü görmek mutluluk verici. Ortak hedefler ve değerler için vatandaşlarımızın bir araya gelerek etkinlikler ortaya koymasından memnuniyet duyuyoruz. Gerçekleştirdikleri bu anlamlı etkinlik dolayısıyla katkı sunan, emek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bütün çabamız, duamız Mirza Bebeğimizin sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyanın başarıya ulaşmasıdır. Demir Ali yavrumuzda bunu başardık. Mirza bebekte de başarıya ulaşacağımıza inancımız tam” dedi. MİRZA BEBEĞİN TEDAVİSİ İÇİN ZAMAN DARALIYOR Etkinliğe katılan Mirza Bebeğin babası Barış Kılıç, “Katkıları dolayısıyla Gülyalı halkına, Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Mirza bebeğin tedavisi için kampanyamızı Temmuz ayında tamamlamamız gerekiyor. Giderek zamanın daraldığı bu süreçte herkesten bir kez daha desteklerini istiyoruz. Benim de evladım parklarda oynayabilsin, yürüyüp koşabilsin. Desteklerinizle bu süreci bir an önce tamamlamak istiyoruz” dedi. ÜRETEN KADINLARIMIZA VE MÜZİSYENLERİMİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER Etkinliğin gerçekleşmesine katkı sunan kadınlar adına konuşma yapan Fatmanur Hüsem Şahin, “Mirza Bebek için Gülyalı’dan da bir destek kampanyası organize edelim istedik. Çevremizdeki kadınlarla organize olarak çeşitli yiyecekler yaptık. Kermes organizasyonu içerisinde yaptığımız ürünleri satarak gelirin tamamını Mirza Bebeğin tedavisi için oluşturulan kampanyaya bağışlayacağız” dedi. Müzisyenler adına değerlendirmelerde bulunan Ümit Akça ise, “Bugün sanatımızı Mirza Bebek için icra ediyoruz. Ordu’nun her bölgesinden bu tip organizasyonların artmasını, tedavi için gerekli paranın toplanarak Mirza Bebeğin iyileşmesini diliyoruz. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.  
Gülyalılı kadınlarımızın ve müzisyenlerimizin ortak organizasyonuyla SMA hastası Mirza Bebek için Çikolata Park’ta Müzikli Kermes Etkinliği gerçekleştirildi.

Gülyalılı kadınlarımızın ve müzisyenlerimizin ortak organizasyonuyla SMA hastası Mirza Bebek için Çikolata Park’ta Müzikli Kermes Etkinliği gerçekleştirildi. Gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe öncülüğünde katılım sağlanarak kampanyaya destek olundu.
İLÇEMİZDE DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYORUZ
Kermes etkinliğine katılım sağlayan Başkan Tepe, “Gülyalı’da dayanışmayı her alanda büyüttüğümüzü görmek mutluluk verici. Ortak hedefler ve değerler için vatandaşlarımızın bir araya gelerek etkinlikler ortaya koymasından memnuniyet duyuyoruz. Gerçekleştirdikleri bu anlamlı etkinlik dolayısıyla katkı sunan, emek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bütün çabamız, duamız Mirza Bebeğimizin sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyanın başarıya ulaşmasıdır. Demir Ali yavrumuzda bunu başardık. Mirza bebekte de başarıya ulaşacağımıza inancımız tam” dedi.
MİRZA BEBEĞİN TEDAVİSİ İÇİN ZAMAN DARALIYOR
Etkinliğe katılan Mirza Bebeğin babası Barış Kılıç, “Katkıları dolayısıyla Gülyalı halkına, Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Mirza bebeğin tedavisi için kampanyamızı Temmuz ayında tamamlamamız gerekiyor. Giderek zamanın daraldığı bu süreçte herkesten bir kez daha desteklerini istiyoruz. Benim de evladım parklarda oynayabilsin, yürüyüp koşabilsin. Desteklerinizle bu süreci bir an önce tamamlamak istiyoruz” dedi.
ÜRETEN KADINLARIMIZA VE MÜZİSYENLERİMİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER
Etkinliğin gerçekleşmesine katkı sunan kadınlar adına konuşma yapan Fatmanur Hüsem Şahin, “Mirza Bebek için Gülyalı’dan da bir destek kampanyası organize edelim istedik. Çevremizdeki kadınlarla organize olarak çeşitli yiyecekler yaptık. Kermes organizasyonu içerisinde yaptığımız ürünleri satarak gelirin tamamını Mirza Bebeğin tedavisi için oluşturulan kampanyaya bağışlayacağız” dedi. Müzisyenler adına değerlendirmelerde bulunan Ümit Akça ise, “Bugün sanatımızı Mirza Bebek için icra ediyoruz. Ordu’nun her bölgesinden bu tip organizasyonların artmasını, tedavi için gerekli paranın toplanarak Mirza Bebeğin iyileşmesini diliyoruz. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.