OBBKT AKÇAABAT’TA SAHNE ALDI

Sanat 06.03.2018 - 14:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4524+ kez okundu.
 

OBBKT AKÇAABAT’TA SAHNE ALDI

“Entrikalı Dolap Komedyası” Akçaabat’ta görücüye çıktı.

“Entrikalı Dolap Komedyası” Akçaabat’ta görücüye çıktı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), 8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri kapsamında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahnelediği “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunla sanatseverlerin gönlünü fethetti. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ve Bülent Öztürk’ün yönettiği Entrikalı Dolap Komedyası, annesinin öldüğünü zanneden ve emekli maaşını üçkâğıtla almaya çalışan bir kadın ve ayrıldığı kocası ile eve giren hırsızların başından geçen komik olayları anlatıyor. Akçaabat Belediyesi tarafından 1-9 Mart tarihleri arasında düzenlenen “Tiyatro Günleri” ile Akçaabat ilçesindeki kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam biçimi olan tiyatroyu sevdirmek ve şehrin kültür sanat hayatını canlı tutabilmek amaçlanıyor. Geçtiğimiz yıl da “Ayyar Hamza” adlı oyunla Akçaabat’taki sanatseverlerin karşısına çıkan OBBKT, bu yıl da tiyatro günlerinde sergilediği performansla izleyiciden bol alkış ve tam not aldı. Giresun, Akçaabat, Trabzon, Uşak, Erzurum, Eskişehir ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ekiplerinin de farklı oyunlar ile izleyicilerin karşısına çıktığı 8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde OBBKT ekibine plaket takdim edildi. Entrikalı Dolap Komedyası, sezon boyunca OBBKT sahnesinde her salı ve cuma günü saat 20.00'de sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor
“Entrikalı Dolap Komedyası” Akçaabat’ta görücüye çıktı.

“Entrikalı Dolap Komedyası” Akçaabat’ta görücüye çıktı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), 8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri kapsamında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahnelediği “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunla sanatseverlerin gönlünü fethetti.

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ve Bülent Öztürk’ün yönettiği Entrikalı Dolap Komedyası, annesinin öldüğünü zanneden ve emekli maaşını üçkâğıtla almaya çalışan bir kadın ve ayrıldığı kocası ile eve giren hırsızların başından geçen komik olayları anlatıyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından 1-9 Mart tarihleri arasında düzenlenen “Tiyatro Günleri” ile Akçaabat ilçesindeki kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam biçimi olan tiyatroyu sevdirmek ve şehrin kültür sanat hayatını canlı tutabilmek amaçlanıyor.

Geçtiğimiz yıl da “Ayyar Hamza” adlı oyunla Akçaabat’taki sanatseverlerin karşısına çıkan OBBKT, bu yıl da tiyatro günlerinde sergilediği performansla izleyiciden bol alkış ve tam not aldı.

Giresun, Akçaabat, Trabzon, Uşak, Erzurum, Eskişehir ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ekiplerinin de farklı oyunlar ile izleyicilerin karşısına çıktığı 8. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde OBBKT ekibine plaket takdim edildi.

Entrikalı Dolap Komedyası, sezon boyunca OBBKT sahnesinde her salı ve cuma günü saat 20.00'de sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.