OBKT ''Sapan'' ile görücüye çıkıyor

Sanat 16.10.2014 - 23:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2604+ kez okundu.
 

OBKT ''Sapan'' ile görücüye çıkıyor

OBKT ''Sapan'' ile görücüye çıkıyor

    İLK OYUN; “SAPAN”     Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) sezonun yeni oyunu SAPAN’ı görücüye çıkarıyor.Ufuk Ersoy’un yazdığı ve Erhan Özçelik’in yönettiği “SAPAN” adlı oyun için hazırlıklarını tamamlayan OBKT, 21 Ekim 2014 Salı günü saat:20:00’da, Atatürk Kültür Merkezinde Gala düzenliyor.     Küçük yaştan itibaren birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan İki düşman ailenin çocukları olan Ali ile Ayşe’nin, ailelerin bu aşkı evlilikle sonuçlandırmalarına izin vermemeleri üzerine İstanbul’a kaçmalarını ve sonrasında yaşanan olayların dram olarak anlatıldığı oyunun büyük ilgi görmesi bekleniyor.     Bülent ÖZTÜRK, Mürüvvet AYDIN, Nilsu NAMLI, Hikmet ALTAN, Bülent REİSOĞLU, Türker BÜYÜK ve Soner ŞENSOY’un rol aldığı oyun 2 perdeden oluşuyor.
OBKT ''Sapan'' ile görücüye çıkıyor

    İLK OYUN; “SAPAN”

    Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) sezonun yeni oyunu SAPAN’ı görücüye çıkarıyor.
Ufuk Ersoy’un yazdığı ve Erhan Özçelik’in yönettiği “SAPAN” adlı oyun için hazırlıklarını tamamlayan OBKT, 21 Ekim 2014 Salı günü saat:20:00’da, Atatürk Kültür Merkezinde Gala düzenliyor.

    Küçük yaştan itibaren birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan İki düşman ailenin çocukları olan Ali ile Ayşe’nin, ailelerin bu aşkı evlilikle sonuçlandırmalarına izin vermemeleri üzerine İstanbul’a kaçmalarını ve sonrasında yaşanan olayların dram olarak anlatıldığı oyunun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

    Bülent ÖZTÜRK, Mürüvvet AYDIN, Nilsu NAMLI, Hikmet ALTAN, Bülent REİSOĞLU, Türker BÜYÜK ve Soner ŞENSOY’un rol aldığı oyun 2 perdeden oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.