OCAK AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ

Sanat 08.01.2018 - 20:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3821+ kez okundu.
 

OCAK AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ocak ayı programını oluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ocak ayı programını oluşturdu. Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri programında "4 Mevsim Ordu" Fotoğraf Sergisi; Oyunun Adı Kül Kedisi, Misafir ve Entrikalı Dolap Komedyası adlı tiyatro oyunları; Ortadoğu'nun Geleceği ve Türkiye, Beklenen Müjdeci, Sıradışı Tarih ve Kadın Sağlığı adlı konferanslar ve söyleşi bulunuyor. Ayrıca Ordu’yu kış turizminde bir cazibe merkezi yapmak amacıyla Çambaşı Yaylası’nda her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kar Festivali de yer alıyor. Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’da Kültür Sanat Etkinlik Takvimi” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi:  Tarihinde hiç görmediği değişimi hızlı ve muazzam bir şekilde yaşayan ilimizde, önemli projelere imza atma yolunda net kararlar alırken yatırım planlamalarımızı sorunsuz bir şekilde sürdürüyor ve sunduğumuz her hizmette kaliteyi öncelikli kılıyoruz. Bu düşünceyle kentimize kültürel ve sanatsal bir dinamizm kazandırmaya yönelik hayata geçirmiş olduğumuz Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerimizde, “Haremeyn, Hac-Mukaddese Yolculuk” adlı değerli ve özel bir sergiye ev sahipliği yaparak kutsal topraklara gitme imkânı olmayan vatandaşlarımıza manevi atmosfer yaşatmanınyanında, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) sakal-ı şeriflerini ziyarete açmış olmanın huzurunu ayrıca yaşıyoruz. Yine ilimizde yepyeni bir projeye imza atarak sineması bulunmayan ilçelerimizde vatandaşlarımızı sinema keyfiyle buluşturuyor, 7'den 70'e her yaş grubundan insanımızın sinemaya olan farkındalığını artırıyoruz. Ocak ayı kültür sanat faaliyetlerimiz kapsamında tiyatro oyunlarımızı, fayda sağlayıcı ve ufkumuzu açıcı konferanslarımızı insanımızla buluşturmaya devam ediyor, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Çambaşı Kar Festivalimize bu yıl da ev sahipliği yapıyoruz. Ay sonunda, 4 Mevsim Ordu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren, jüri özel ödülü alan ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflardan oluşan “4 Mevsim Ordu” adlı fotoğraf sergimiz ile ilimizin eşsiz manzaralarının ölümsüzleştirildiği kareleri seyretmenin hazzını bir kez daha yaşayacağız. Şehrimizin fiziki yapısını modern yatırımlarla güçlendiren, insanımızın toplumsal yönünü yararlı projelerle destekleyen bizler geleceğe vizyonlu bir Ordu bırakma gayreti gösteriyor, bu vesileyle 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için barış, huzur ve refah içindegeçmesini temenni ediyor; siz kıymetli hemşehrilerime sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum. HABER MERKEZ.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ocak ayı programını oluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ocak ayı programını oluşturdu.

Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri programında "4 Mevsim Ordu" Fotoğraf Sergisi; Oyunun Adı Kül Kedisi, Misafir ve Entrikalı Dolap Komedyası adlı tiyatro oyunları; Ortadoğu'nun Geleceği ve Türkiye, Beklenen Müjdeci, Sıradışı Tarih ve Kadın Sağlığı adlı konferanslar ve söyleşi bulunuyor. Ayrıca Ordu’yu kış turizminde bir cazibe merkezi yapmak amacıyla Çambaşı Yaylası’nda her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kar Festivali de yer alıyor. Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’da Kültür Sanat Etkinlik Takvimi” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi: 

Tarihinde hiç görmediği değişimi hızlı ve muazzam bir şekilde yaşayan ilimizde, önemli projelere imza atma yolunda net kararlar alırken yatırım planlamalarımızı sorunsuz bir şekilde sürdürüyor ve sunduğumuz her hizmette kaliteyi öncelikli kılıyoruz. Bu düşünceyle kentimize kültürel ve sanatsal bir dinamizm kazandırmaya yönelik hayata geçirmiş olduğumuz Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerimizde, “Haremeyn, Hac-Mukaddese Yolculuk” adlı değerli ve özel bir sergiye ev sahipliği yaparak kutsal topraklara gitme imkânı olmayan vatandaşlarımıza manevi atmosfer yaşatmanınyanında, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) sakal-ı şeriflerini ziyarete açmış olmanın huzurunu ayrıca yaşıyoruz. Yine ilimizde yepyeni bir projeye imza atarak sineması bulunmayan ilçelerimizde vatandaşlarımızı sinema keyfiyle buluşturuyor, 7'den 70'e her yaş grubundan insanımızın sinemaya olan farkındalığını artırıyoruz. Ocak ayı kültür sanat faaliyetlerimiz kapsamında tiyatro oyunlarımızı, fayda sağlayıcı ve ufkumuzu açıcı konferanslarımızı insanımızla buluşturmaya devam ediyor, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Çambaşı Kar Festivalimize bu yıl da ev sahipliği yapıyoruz. Ay sonunda, 4 Mevsim Ordu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren, jüri özel ödülü alan ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflardan oluşan “4 Mevsim Ordu” adlı fotoğraf sergimiz ile ilimizin eşsiz manzaralarının ölümsüzleştirildiği kareleri seyretmenin hazzını bir kez daha yaşayacağız. Şehrimizin fiziki yapısını modern yatırımlarla güçlendiren, insanımızın toplumsal yönünü yararlı projelerle destekleyen bizler geleceğe vizyonlu bir Ordu bırakma gayreti gösteriyor, bu vesileyle 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için barış, huzur ve refah içindegeçmesini temenni ediyor; siz kıymetli hemşehrilerime sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum. HABER MERKEZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.