ODÜ THM KONSERİ DAVETLİLERİ BÜYÜLEDİ

Sanat 30.04.2015 - 00:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3158+ kez okundu.
 

ODÜ THM KONSERİ DAVETLİLERİ BÜYÜLEDİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından “Türk Halk Müziği Konseri” düzenlendi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası çok amaçlı konferans salonunda gerçekleştirilen konsere, Vali İrfan Balkanlıoğlu, ODÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nuri Yılmaz, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sabri Yener, ODÜ’lü akademisyen, idari personel ve öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. İki bölümden oluşan konserde, ilk bölümde 9, ikinci bölümde ise  7 türkü ile Karadeniz ve halay potbori yer aldı. Programda  seslendirilen türküler seyirciler tarafından coşku ile alkışlanırken, davetliler  çeşitli yörelerden seslendirilen türkülere zaman zaman eşlik etti. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından  hazırlanan Türk Halk Müziği Konserine ilk defa katıldığını ve büyük bir keyif aldığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından seslendirilen  türküler için teşekkür etti ve  çalgı grubunda yer alan öğretim görevlisi Emre Şimşek’e çiçek takdim etti.  
Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından “Türk Halk Müziği Konseri” düzenlendi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası çok amaçlı konferans salonunda gerçekleştirilen konsere, Vali İrfan Balkanlıoğlu, ODÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nuri Yılmaz, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sabri Yener, ODÜ’lü akademisyen, idari personel ve öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

İki bölümden oluşan konserde, ilk bölümde 9, ikinci bölümde ise  7 türkü ile Karadeniz ve halay potbori yer aldı.

Programda  seslendirilen türküler seyirciler tarafından coşku ile alkışlanırken, davetliler  çeşitli yörelerden seslendirilen türkülere zaman zaman eşlik etti.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından  hazırlanan Türk Halk Müziği Konserine ilk defa katıldığını ve büyük bir keyif aldığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından seslendirilen  türküler için teşekkür etti ve  çalgı grubunda yer alan öğretim görevlisi Emre Şimşek’e çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.