ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Eğitim 19.01.2021 - 16:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4037+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 706-Fındık Kurtları takımına ödüller verildi.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 706-Fındık Kurtları takımına ödüller verildi. Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen 'Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor' yarışmasında "Yeni Şehrin Mühendisleri temasında" çevre dostu, erişilebilir ve sağlam bina tasarımları yaparak olası problemler ile ilgili yazılım ve tasarım çözümleri gerçekleştirerek "Yepyeni Bir Tasarım Yapan Mucitler Ödülünü" kazanan Altınordu Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu 3-G Sınıfı 706-Fındık Kurtları takımının kupa ve madalyalarını Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek tarafından takdim edildi. Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: 'Projeye hazırlık ve katılım sürecinde emeği geçen yönetici öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.' dedi.    
Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 706-Fındık Kurtları takımına ödüller verildi.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 706-Fındık Kurtları takımına ödüller verildi.
Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen 'Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor' yarışmasında "Yeni Şehrin Mühendisleri temasında" çevre dostu, erişilebilir ve sağlam bina tasarımları yaparak olası problemler ile ilgili yazılım ve tasarım çözümleri gerçekleştirerek "Yepyeni Bir Tasarım Yapan Mucitler Ödülünü" kazanan Altınordu Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu 3-G Sınıfı 706-Fındık Kurtları takımının kupa ve madalyalarını Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek tarafından takdim edildi.
Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: 'Projeye hazırlık ve katılım sürecinde emeği geçen yönetici öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.' dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.