ORDU’DA RAFTiNG HIZ KESMiYOR

Spor 09.08.2020 - 16:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3764+ kez okundu.
 

ORDU’DA RAFTiNG HIZ KESMiYOR

Melet Irmağında Rafting çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Melet Irmağında Rafting çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ordu valiliğiNin himayelerinde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından rafting parkur çalışmaları Melet Irmağı'nda devam ediyor. Yeşilliği ve doğal güzelliği ile insanlarda hayranlık uyandıran Ordu' nun Melet Irmağı rafting spor merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Melet Irmağında 3,5 km’lik birinci etabı tamamlanan Rafting parkurunda İl Müdürü Mustafa Genç Rafting yaparak parkuru kontrol etti. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç '' Ordumuzda rafting çalışmalarımız devam ediyor. Valimiz Sayın Tuncay Sonel'in  himayelerinde Melet Irmağı'nda 3.5 kilometrelik parkur çalışmamız bitti. Bugün de bizler parkurda rafting botunun suda ilerleyişini bizzat görmek için arkadaşlarımızla ve  sporcularımızla beraber rafting yaptık. Gerçekten parkur güzel oldu. İnşallah Eylül ayında da parkuru 6 kilometreye çıkartmayı hedefliyoruz. Yine aynı zamanda fındık hasadı bittikten sonra rafting eğitimlerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlıcaz. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. '' dedi. HABER MERKEZİ
Melet Irmağında Rafting çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Melet Irmağında Rafting çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ordu valiliğiNin himayelerinde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından rafting parkur çalışmaları Melet Irmağı'nda devam ediyor. Yeşilliği ve doğal güzelliği ile insanlarda hayranlık uyandıran Ordu' nun Melet Irmağı rafting spor merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Melet Irmağında 3,5 km’lik birinci etabı tamamlanan Rafting parkurunda İl Müdürü Mustafa Genç Rafting yaparak parkuru kontrol etti.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç '' Ordumuzda rafting çalışmalarımız devam ediyor. Valimiz Sayın Tuncay Sonel'in  himayelerinde Melet Irmağı'nda 3.5 kilometrelik parkur çalışmamız bitti. Bugün de bizler parkurda rafting botunun suda ilerleyişini bizzat görmek için arkadaşlarımızla ve  sporcularımızla beraber rafting yaptık. Gerçekten parkur güzel oldu. İnşallah Eylül ayında da parkuru 6 kilometreye çıkartmayı hedefliyoruz. Yine aynı zamanda fındık hasadı bittikten sonra rafting eğitimlerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlıcaz. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. '' dedi.
HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.