ORDU OSB’YE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE 112 İSTASYONU YAPILACAK

Gündem 28.06.2021 - 16:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3274+ kez okundu.
 

ORDU OSB’YE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE 112 İSTASYONU YAPILACAK

Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından Ordu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yaptırılacak.

Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından Ordu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yaptırılacak.   Ordu Organize Sanayi Bölgesindeki 2 dönümlük arsa üzerinde, 380 metre² kapalı alanda yapılacak ve İl Sağlık Müdürlüğünün kullanımına verilecek 3 birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 2 birimli 112 İstasyonunu için protokol imzalandı. Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza programına, Vali Tuncay Sonel, Ordu OSB Başkan Vekili Murat Şimşek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Ordu OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Kırca ve Selçuk Şenyurt ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri katıldı. Ordu Organize Sanayi Bölgesi ve 2. Küçük Sanayi Sitesinde çalışanlar ile yöredeki  vatandaşlara hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yapım protokolü imza programında konuşan Vali Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Ordu’da eğitimden sağlığa, her alanda çok ciddi ve güzel yatırımların yapıldığına dikkat çekti. Vali Sonel, Ordu Organize Sanayi bölgesinin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi’nin Ordu’ya hayırlı olmasını dileyerek, sözlerini şöyle tamamladı: “OSB’nin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonu yapılacak. Aile Sağlığı Merkezimiz bölgeye hitap edecek. Hakikaten çok faydalı ve hayırlı bir iş. Allah razı olsun emeği geçenlerden. Ordu’muza, memleketimize ve yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah hayrınızı kabul etsin, işlerinizde de bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.” Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Murat Şimşek ise, Aile Sağlığı Merkezinin uzun yıllardan bu yana ihtiyaç olduğunu belirterek, yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin 4-5 ay gibi bir sürede tamamlanacağını ifade etti. Şimşek, “Bizim yıllardan beri bir talebimiz vardı Sağlık Ocağı yapalım diye. Bununla ilgili Sayın Valimizin de müsaadeleriyle görüşmelerimizi tamamladık ve böyle bir karar aldık. Hem o çevreye hizmet edecek,  Organize Sanayi de 5 bin çalışanımız var, bitişiğimizde ikinci sanayi var 3 bin kişi çalışan orada var. Toplama baktığımız zaman 8 bin kişi çalışıyor o bölgede. Çevre mahalleye de, yakın köylere de hizmet verir diye düşündük. Allah izin verirse 4-5 ay gibi bir zaman diliminde de bu hizmeti faaliyete geçireceğiz hep beraber” diye konuştu. Konuşmaların ardından, Vali Tuncay Sonel, OSB Başkan Vekili Murat Şimşek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu tarafından 2 dönüm arsa üzerinde 380 metre² kapalı alanda, Ordu Organize Sanayi Başkanlığı tarafından yapılacak ve 3 birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 2 birimli 112 İstasyonunun protokolü imzalandı.
Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından Ordu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yaptırılacak.

Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından Ordu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yaptırılacak.  

Ordu Organize Sanayi Bölgesindeki 2 dönümlük arsa üzerinde, 380 metre² kapalı alanda yapılacak ve İl Sağlık Müdürlüğünün kullanımına verilecek 3 birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 2 birimli 112 İstasyonunu için protokol imzalandı.

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza programına, Vali Tuncay Sonel, Ordu OSB Başkan Vekili Murat Şimşek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Ordu OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Kırca ve Selçuk Şenyurt ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Ordu Organize Sanayi Bölgesi ve 2. Küçük Sanayi Sitesinde çalışanlar ile yöredeki  vatandaşlara hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yapım protokolü imza programında konuşan Vali Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Ordu’da eğitimden sağlığa, her alanda çok ciddi ve güzel yatırımların yapıldığına dikkat çekti.

Vali Sonel, Ordu Organize Sanayi bölgesinin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi’nin Ordu’ya hayırlı olmasını dileyerek, sözlerini şöyle tamamladı: “OSB’nin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonu yapılacak. Aile Sağlığı Merkezimiz bölgeye hitap edecek. Hakikaten çok faydalı ve hayırlı bir iş. Allah razı olsun emeği geçenlerden. Ordu’muza, memleketimize ve yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah hayrınızı kabul etsin, işlerinizde de bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.”

Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Murat Şimşek ise, Aile Sağlığı Merkezinin uzun yıllardan bu yana ihtiyaç olduğunu belirterek, yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin 4-5 ay gibi bir sürede tamamlanacağını ifade etti.

Şimşek, “Bizim yıllardan beri bir talebimiz vardı Sağlık Ocağı yapalım diye. Bununla ilgili Sayın Valimizin de müsaadeleriyle görüşmelerimizi tamamladık ve böyle bir karar aldık. Hem o çevreye hizmet edecek,  Organize Sanayi de 5 bin çalışanımız var, bitişiğimizde ikinci sanayi var 3 bin kişi çalışan orada var. Toplama baktığımız zaman 8 bin kişi çalışıyor o bölgede. Çevre mahalleye de, yakın köylere de hizmet verir diye düşündük. Allah izin verirse 4-5 ay gibi bir zaman diliminde de bu hizmeti faaliyete geçireceğiz hep beraber” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Vali Tuncay Sonel, OSB Başkan Vekili Murat Şimşek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu tarafından 2 dönüm arsa üzerinde 380 metre² kapalı alanda, Ordu Organize Sanayi Başkanlığı tarafından yapılacak ve 3 birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 2 birimli 112 İstasyonunun protokolü imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.