ORDU'DA FETÖ DAVASI DEVAM EDİYOR

Asayiş 23.02.2017 - 15:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3080+ kez okundu.
 

ORDU'DA FETÖ DAVASI DEVAM EDİYOR

FETÖ davası Ordu Adliyesi’nde görülmeye devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında açılan davaya Ordu Adliyesi’nde devam ediliyor. Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu 6 sanık ile yakınları ve avukatları hazır bulundu. Sağlıkçıların abisi” olduğu iddia edilen Sağlık Teknikeri H.B.’nin de bulunduğu 6 sanık bugün hakim karşısına çıktı. Mahkemede sanıkların savunmaları alınırken, haklarında yapılan suçlamaları kabul etmediler ve bahse konu olan örgüte üye olmadıklarını ve Bylock kullanmadıklarını iddia ettiler. Mahkeme heyeti, 6 tutuklu sanıktan H.B. ve F.K'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.
FETÖ davası Ordu Adliyesi’nde görülmeye devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında açılan davaya Ordu Adliyesi’nde devam ediliyor.

Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu 6 sanık ile yakınları ve avukatları hazır bulundu. Sağlıkçıların abisi” olduğu iddia edilen Sağlık Teknikeri H.B.’nin de bulunduğu 6 sanık bugün hakim karşısına çıktı.

Mahkemede sanıkların savunmaları alınırken, haklarında yapılan suçlamaları kabul etmediler ve bahse konu olan örgüte üye olmadıklarını ve Bylock kullanmadıklarını iddia ettiler.

Mahkeme heyeti, 6 tutuklu sanıktan H.B. ve F.K'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.