ORDU'DA SAHTE POLİS SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Asayiş 11.01.2017 - 23:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3027+ kez okundu.
 

ORDU'DA SAHTE POLİS SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Ordu’da telefonda kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, bir vatandaştan para ve altınları poşete koyup kapıda vermesini istedi.

Vatandaşın polisi araması üzerine, önceden evin önünde tedbir alan polis, dolandırıcıların gönderdiği kuryeyi suç üstü yakalayıp gözaltına aldı. Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. telefonda kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler; mağdure yaşlı vatandaşımızı arayarak evde bulunan para ve altınları bir poşete koymasını ve kapıya gelecek olan polise teslim etmesini söyleyerek dolandırmaya çalışmışlardır. Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin mağdure ile ortaklaşa yaptıkları çalışmalar neticesinde ikamete gelerek kapı zilini çalan ve dolandırıcılık olayında kurye olarak görevlendirilen şüpheli ikamette bekleyen ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır Vatandaşlarımızın kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak para isteyen şahıslara itibar etmeyerek 155 Polis İmdat hattına bilgi vermeleri saygıyla duyurulur.” denildi
Ordu’da telefonda kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, bir vatandaştan para ve altınları poşete koyup kapıda vermesini istedi.

Vatandaşın polisi araması üzerine, önceden evin önünde tedbir alan polis, dolandırıcıların gönderdiği kuryeyi suç üstü yakalayıp gözaltına aldı. Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

telefonda kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler; mağdure yaşlı vatandaşımızı arayarak evde bulunan para ve altınları bir poşete koymasını ve kapıya gelecek olan polise teslim etmesini söyleyerek dolandırmaya çalışmışlardır.

Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin mağdure ile ortaklaşa yaptıkları çalışmalar neticesinde ikamete gelerek kapı zilini çalan ve dolandırıcılık olayında kurye olarak görevlendirilen şüpheli ikamette bekleyen ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır

Vatandaşlarımızın kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak para isteyen şahıslara itibar etmeyerek 155 Polis İmdat hattına bilgi vermeleri saygıyla duyurulur.” denildi


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.