ORGANİK ELMA SİRKESİ VE ZEYTİNYAĞI

Yaşam 23.11.2019 - 16:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 6719+ kez okundu.
 

ORGANİK ELMA SİRKESİ VE ZEYTİNYAĞI

Şeker hastalığı ile zeytinyağı ve elma sirkesi ile başa çıktığını ifade eden organik gıdacı Beytullah Çakrak yararlı bilgiler verdi.

Zayıflamak için doğal ve organik gıdalar tüketilmesi gerektiğine dikkat çeken organik gıdacı Beytullah Çakrak,” Ben doğma büyüme İstanbulluyum. Şu anda 47 yaşındayım. Daha evvel İstanbul’da kendi aile şirketimiz vardı. Daha sonra işlerimiz bozulunca Ankara’ya taşınmak zorunda kaldık. Ankara’da uluslar arası şirketlerde daha çok fuar firmalarında ihtisas yaptım.4 farklı şirkette Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde karış karış her yeri gezerek bütün fuarları organize ettim. Bu arada sağlıkla, tarımla ilgili bir çok çalışmalarda bulundum.Daha sonra sertifikasyon firmasında satış yöneticiliği yaptım.Bunun gibi tecrübelerim oldu.Artık Ordu’dayım.Ordu’da yaşıyorum. Deha telekomun sahibiyim. Karadeniz Bölge müdürüyüm. Fatura comun da Türkiye distribütörüyüm aynı zamanda. Bu arada köyden organikçi, organik gıdayla lakalı firmamız var. Bu aslında benim sağlık sorunum ile alakalıydı. Ben şeker hastasıydım. Acilen doktora gitmem gerektiği söylendi. Ben doktorla görüştüğümde insülin ve şeker tedavisine başlamam gerektiğini söyledi. Ben onları kullanmadım. Ve kendi kendime araştırmalar yaptım.Zeytinyağı ve elma sirkesi ile alakalı çok bilgilerim vardı.Bununla alakalı konferanslar filan vermiştik.Bu arada alternatif tıpla alakalı köşe yazıları filan okumuştum.Doktorları dinledim.Kendi bilgilerimle örtüştüğünü gördüm.Ve bunları kendi hayatımda uygulamaya başladım.Zeytinyağı ile elma sirkesinin insanı zayıflattığını anladım ve zayıfladım.Tabi bunların doğal ve organik olması gerekiyor.”dedi. “Hızlı tüketim artıyor.” “Hastalıklar çoğalmış oluyor. İnsanlar bilinçli olmadığı içi doğal ve organik beslenme olmuyor .”diyerek bilinçsiz insanların olduğunu ve bundan yakındığını söyleyen Çakrak,“Ben hiçbir zaman zayıflama diye diyet yapmadım. Tamamen sağlıklı beslenme ve fit olmakla otomatik olarak zayıflıyorsunuz. Gazlı içecek içenler, fastfood yiyenler çok kötü besleniyor. Şeker hayatımıza girince hastalıklar attı. Yememize dikkat etmemiz gerekiyor.Burada insanlarımızın suçu çok fazla.Kimyasallar insan doğasına uygun olmayınca, hastalıklar çoğalmış oluyor.İnsanlar bilinçli olmadığı içi doğal ve organik beslenme olmuyor.Hızlı tüketim atıyor.”diye ifade etti. “Beslenme çok önemli bir şey.” Hamur işlerinden uzak durulmasını ifade eden Çakrak,“Elma sirkesi ile spor dahi yapmadan ayda 7-8 kilo verir. Nasıl verir? Yemeklerden önce 1 saat önce, organik elma sirkesini yarım çay kaşığı yaklaşık yarı yarıya su ile karıştırıp direkte içebilirsiniz. Salatalara da koyup yiyebilirsiniz. Hiç bir yan etkisi yok. Eğer alerjiniz varsa kullanmazsınız. Elma sirkesi yerine zeytinyağı kullanırsınız. İkisini bir arada da kullanabilirsiniz. Şu anda bağırsak, yeni nesil tıpa ikinci beyindir. Bağırsak bütün hastalıkların sebebi. Böyle böyle hem sağlıklı olursunuz hem de fit olursunuz. Bunu herkes denesin. Bir hafta ekmek yemesin, süt içmesin. Sabah kalktığında zinde olarak kalkacak. Beslenme çok önemli bir şey. Hamur işleri mutlaka kesiyorsunuz.”şeklinde konuştu.  HABER: MERT CAN ERSOY
Şeker hastalığı ile zeytinyağı ve elma sirkesi ile başa çıktığını ifade eden organik gıdacı Beytullah Çakrak yararlı bilgiler verdi.

Zayıflamak için doğal ve organik gıdalar tüketilmesi gerektiğine dikkat çeken organik gıdacı Beytullah Çakrak,” Ben doğma büyüme İstanbulluyum. Şu anda 47 yaşındayım. Daha evvel İstanbul’da kendi aile şirketimiz vardı. Daha sonra işlerimiz bozulunca Ankara’ya taşınmak zorunda kaldık. Ankara’da uluslar arası şirketlerde daha çok fuar firmalarında ihtisas yaptım.4 farklı şirkette Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde karış karış her yeri gezerek bütün fuarları organize ettim. Bu arada sağlıkla, tarımla ilgili bir çok çalışmalarda bulundum.Daha sonra sertifikasyon firmasında satış yöneticiliği yaptım.Bunun gibi tecrübelerim oldu.Artık Ordu’dayım.Ordu’da yaşıyorum. Deha telekomun sahibiyim. Karadeniz Bölge müdürüyüm. Fatura comun da Türkiye distribütörüyüm aynı zamanda. Bu arada köyden organikçi, organik gıdayla lakalı firmamız var. Bu aslında benim sağlık sorunum ile alakalıydı. Ben şeker hastasıydım. Acilen doktora gitmem gerektiği söylendi. Ben doktorla görüştüğümde insülin ve şeker tedavisine başlamam gerektiğini söyledi. Ben onları kullanmadım. Ve kendi kendime araştırmalar yaptım.Zeytinyağı ve elma sirkesi ile alakalı çok bilgilerim vardı.Bununla alakalı konferanslar filan vermiştik.Bu arada alternatif tıpla alakalı köşe yazıları filan okumuştum.Doktorları dinledim.Kendi bilgilerimle örtüştüğünü gördüm.Ve bunları kendi hayatımda uygulamaya başladım.Zeytinyağı ile elma sirkesinin insanı zayıflattığını anladım ve zayıfladım.Tabi bunların doğal ve organik olması gerekiyor.”dedi.

“Hızlı tüketim artıyor.”

“Hastalıklar çoğalmış oluyor. İnsanlar bilinçli olmadığı içi doğal ve organik beslenme olmuyor .”diyerek bilinçsiz insanların olduğunu ve bundan yakındığını söyleyen Çakrak,“Ben hiçbir zaman zayıflama diye diyet yapmadım. Tamamen sağlıklı beslenme ve fit olmakla otomatik olarak zayıflıyorsunuz. Gazlı içecek içenler, fastfood yiyenler çok kötü besleniyor. Şeker hayatımıza girince hastalıklar attı. Yememize dikkat etmemiz gerekiyor.Burada insanlarımızın suçu çok fazla.Kimyasallar insan doğasına uygun olmayınca, hastalıklar çoğalmış oluyor.İnsanlar bilinçli olmadığı içi doğal ve organik beslenme olmuyor.Hızlı tüketim atıyor.”diye ifade etti.

“Beslenme çok önemli bir şey.”

Hamur işlerinden uzak durulmasını ifade eden Çakrak,“Elma sirkesi ile spor dahi yapmadan ayda 7-8 kilo verir. Nasıl verir? Yemeklerden önce 1 saat önce, organik elma sirkesini yarım çay kaşığı yaklaşık yarı yarıya su ile karıştırıp direkte içebilirsiniz. Salatalara da koyup yiyebilirsiniz. Hiç bir yan etkisi yok. Eğer alerjiniz varsa kullanmazsınız. Elma sirkesi yerine zeytinyağı kullanırsınız. İkisini bir arada da kullanabilirsiniz. Şu anda bağırsak, yeni nesil tıpa ikinci beyindir. Bağırsak bütün hastalıkların sebebi. Böyle böyle hem sağlıklı olursunuz hem de fit olursunuz. Bunu herkes denesin. Bir hafta ekmek yemesin, süt içmesin. Sabah kalktığında zinde olarak kalkacak. Beslenme çok önemli bir şey. Hamur işleri mutlaka kesiyorsunuz.”şeklinde konuştu. 

HABER: MERT CAN ERSOY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.