ORMEK KURSİYERLERİNE KÜLTÜR GEZİSİ

Yaşam 18.04.2017 - 16:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3990+ kez okundu.
 

ORMEK KURSİYERLERİNE KÜLTÜR GEZİSİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) tarafından Konya, Amasya ve Bursa’ya kültür gezisi düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinin araç desteği sağladığı Altınordu, Ünye ve Fatsa şubelerinden kursiyer ve eğitmenlerin katıldığı gezi kapsamında kursiyerler, gittikleri illerde kurs merkezlerini ve ilin tarihi güzelliklerini yerinde gördü. ÜNYE ORMEK’E KONYA GEZİSİ 24-26 Mart tarihleri arasında, Konya’da bulunan 47 kişilik Ünye ORMEK grubu, KOMEK’te verilen kursları yakından görme fırsatı elde ederken, Kelebekler Vadisi, Sille Köyü, Aya Elena Kilisesi, Mevlana Müzesi, Şems-i Tebriz’i Türbesi, Meram Bağları ve Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezini de gezerek bilgiler aldı. ALTINORDU ORMEK AMASYA’YA GİTTİ 1-2 Nisan tarihlerinde Amasya’da bulunan 92 kişilik Altınordu ORMEK grubu, Amasya Belediyesi 8 No.lu Kültür Evi, Amasya Belediyesi Kültür Sanat Merkezi, Amasya Kalesi, Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi, Amasya Arkeoloji ve Mumya Müzesi, Yıldırım Beyazıt Külliyesi ve Kral Kaya mezarlarını ziyaret ederek ilin kültürel miraslarını yerinde gördü. FATSA ORMEK BURSA VE ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ 7-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çanakkale ve Bursa gezisi kapsamında, 47 kişilik Fatsa ORMEK grubu ise Akbaş Şehitliği, Kocatepe Sargı yeri, Anzak Koyu, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı, Mehmetçik Abidesi, Mecidiye Tabyası, Beşevler BUSMEK, Orhan ve Osman Gazi Türbeleri, Ulu Camii, Emir Sultan, Yeşil Cami ve Yeşil Türbe ve son olarak Cumalıkızık Köyü’nü gezdi. KURSİYERLERDEN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR Gezi programlarının farklı gruptaki kursiyerlerle tanışma imkânı sağladığı gibi birçok tarihi güzelliği de yerinde görme fırsatı sunduğunu söyleyen kursiyerler, “Kurumumuza olan aidiyet duygumuz daha da kuvvetlendi. Bizlere bu imkânı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) tarafından Konya, Amasya ve Bursa’ya kültür gezisi düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinin araç desteği sağladığı Altınordu, Ünye ve Fatsa şubelerinden kursiyer ve eğitmenlerin katıldığı gezi kapsamında kursiyerler, gittikleri illerde kurs merkezlerini ve ilin tarihi güzelliklerini yerinde gördü.

ÜNYE ORMEK’E KONYA GEZİSİ

24-26 Mart tarihleri arasında, Konya’da bulunan 47 kişilik Ünye ORMEK grubu, KOMEK’te verilen kursları yakından görme fırsatı elde ederken, Kelebekler Vadisi, Sille Köyü, Aya Elena Kilisesi, Mevlana Müzesi, Şems-i Tebriz’i Türbesi, Meram Bağları ve Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezini de gezerek bilgiler aldı.

ALTINORDU ORMEK AMASYA’YA GİTTİ

1-2 Nisan tarihlerinde Amasya’da bulunan 92 kişilik Altınordu ORMEK grubu, Amasya Belediyesi 8 No.lu Kültür Evi, Amasya Belediyesi Kültür Sanat Merkezi, Amasya Kalesi, Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi, Amasya Arkeoloji ve Mumya Müzesi, Yıldırım Beyazıt Külliyesi ve Kral Kaya mezarlarını ziyaret ederek ilin kültürel miraslarını yerinde gördü.

FATSA ORMEK BURSA VE ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ

7-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çanakkale ve Bursa gezisi kapsamında, 47 kişilik Fatsa ORMEK grubu ise Akbaş Şehitliği, Kocatepe Sargı yeri, Anzak Koyu, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı, Mehmetçik Abidesi, Mecidiye Tabyası, Beşevler BUSMEK, Orhan ve Osman Gazi Türbeleri, Ulu Camii, Emir Sultan, Yeşil Cami ve Yeşil Türbe ve son olarak Cumalıkızık Köyü’nü gezdi.

KURSİYERLERDEN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Gezi programlarının farklı gruptaki kursiyerlerle tanışma imkânı sağladığı gibi birçok tarihi güzelliği de yerinde görme fırsatı sunduğunu söyleyen kursiyerler, “Kurumumuza olan aidiyet duygumuz daha da kuvvetlendi. Bizlere bu imkânı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.