ORMEK YILSONU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Eğitim 12.06.2015 - 14:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3337+ kez okundu.
 

ORMEK YILSONU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK)’nınyılsonu etkinlikleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

İKİ OYUN GÖRÜCÜYE ÇIKTI… Uygulamalı tiyatro öğrencileriyle hazırlanan “Ah Şu Çocuklar” ve “Ah Şu Gençler” adlı oyunlar, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. OBBKT salonunda, öğretmenleri Atilla Eroğlu ile 7 aylık bir çalışma sonrasındaki derslerde ve provalarla hazırlanan oyunlarda öğrenciler,kendilerine fırsat ve imkânlar sağlandığında nelerin üstesinden gelebileceklerini bir kez daha gösterme fırsatı buldular. GİTAR-KEMAN-PİYANO KONSERİ… Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) bünyesinde açılan gitar-keman-piyano kurslarında eğitim alan öğrencilerdeyılsonu etkinliğini gerçekleştirdiler. Gitarda Orkun Gönül, kemanda Kübra Okumuş, piyanoda Berna Yüce ve Sıla Gönül ile eğitim alan öğrenciler izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattılar.
Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK)’nınyılsonu etkinlikleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

İKİ OYUN GÖRÜCÜYE ÇIKTI…

Uygulamalı tiyatro öğrencileriyle hazırlanan “Ah Şu Çocuklar” ve “Ah Şu Gençler” adlı oyunlar, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. OBBKT salonunda, öğretmenleri Atilla Eroğlu ile 7 aylık bir çalışma sonrasındaki derslerde ve provalarla hazırlanan oyunlarda öğrenciler,kendilerine fırsat ve imkânlar sağlandığında nelerin üstesinden gelebileceklerini bir kez daha gösterme fırsatı buldular.

GİTAR-KEMAN-PİYANO KONSERİ…

Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) bünyesinde açılan gitar-keman-piyano kurslarında eğitim alan öğrencilerdeyılsonu etkinliğini gerçekleştirdiler.

Gitarda Orkun Gönül, kemanda Kübra Okumuş, piyanoda Berna Yüce ve Sıla Gönül ile eğitim alan öğrenciler izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.