OTSO’DAN ÖĞRENCİLERE TABLET

Gündem 30.12.2020 - 00:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2765+ kez okundu.
 

OTSO’DAN ÖĞRENCİLERE TABLET

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen 30 bin öğrenciye klavyeli tablet dağıtılması projesi kapsamında tabletleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası  TOBB Başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen 30 bin öğrenciye klavyeli tablet dağıtılması projesi kapsamında tabletleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti. 81 ilde TOBB Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 30 bin öğrenciye klavyeli tablet dağıtılması projesi kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası   aldığı tabletleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti. OTSO Başkanı Servet Şahin, TOBB öncülüğünde oda ve borsalar olarak 81 ilde 30 bin tablet dağıtılmaya başlandığını açıkladı. Tablet dağıtımı kapsamında OTSO olarak aldıkları tabletleri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ettiklerini ifade eden Şahin, "Bugünün küçük parmakları bir gün Türkiye'nin geleceğine imza atacaklar" dedi.        
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen 30 bin öğrenciye klavyeli tablet dağıtılması projesi kapsamında tabletleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası  TOBB Başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen 30 bin öğrenciye klavyeli tablet dağıtılması projesi kapsamında tabletleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.
81 ilde TOBB Başkanlığı'nda gerçekleştirilen 30 bin öğrenciye klavyeli tablet dağıtılması projesi kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası   aldığı tabletleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti. OTSO Başkanı Servet Şahin, TOBB öncülüğünde oda ve borsalar olarak 81 ilde 30 bin tablet dağıtılmaya başlandığını açıkladı. Tablet dağıtımı kapsamında OTSO olarak aldıkları tabletleri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ettiklerini ifade eden Şahin, "Bugünün küçük parmakları bir gün Türkiye'nin geleceğine imza atacaklar" dedi.  
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.