POMEM KURSLARI GENİŞLETİLDİ

Gündem 24.12.2020 - 18:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1658+ kez okundu.
 

POMEM KURSLARI GENİŞLETİLDİ

Pandemi nedeniyle Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanmada sıkıntı yaşayan gençlerin isteği üzerine Vali Tuncay Sonel’in girişimleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan POMEM Kursları genişletildi.

Pandemi nedeniyle Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanmada sıkıntı yaşayan gençlerin isteği üzerine Vali Tuncay Sonel’in girişimleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan POMEM Kursları genişletildi. Altınordu, Fatsa, Ünye ilçelerinde, gençlerin polis olma hayalini gerçekleştirmek için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ücretsiz POMEM hazırlık kursu açılması talimatını veren Vali Tuncay Sonel, Gölköy, Gürgentepe, Korgan, Kumru ve Aybastı ilçelerinden gelen talep üzerine bu ilçelerde de POMEM Kursu açılmasını sağladı. Daha önce Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılan POMEM Kurslarından sonra Gölköy, Gürgentepe, Korgan, Kumru ve Aybastı’da da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde POMEM Kursları açıldı. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kurslarının 20 kişilik gruplar halinde  pandemi kurallarına uyularak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirildiğini, genç polis adaylarına üzerinde ay yıldızlı al bayrağın rengini taşıyan tişörtleri de hediye olarak verdiklerini  belirten Vali Tuncay Sonel, ”27. Dönem Polis Akademisi  (POMEM) sınavlarına girecek gençlerimizin salon ve çalışma ortamı isteklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Gençlerimizin isteğinin yerine getirilmesinde bizlere yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Gençlerimize de girecekleri POMEM sınavlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi. Polis adayı gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Spor Uzmanları ve  Antrenörler ile Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmenlerinin gözetiminde koşu, açma-germe hareketleri, İnterval ve tempo antrenmanları, sınav ve mekik egzersizleri ile diril, koordinasyon kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile oluşturulan parkurlarda, pandemi şartlarına uygun şekilde kurslara hazırlanıyorlar. POMEM sınavlarına hazırlanan gençler de, "Pandemi nedeniyle kurslar açılmamıştı. Sınavlara hazırlanacak bir imkanımız da yoktu. Sayın Valimizden kurs açılması konusunda talepte bulunduk. Sağ olsun Sayın Valimiz bu talebimize anında olumlu cevap vererek, çok kısa sürede bu kursların açılmasını sağladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" diye konuştular.  
Pandemi nedeniyle Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanmada sıkıntı yaşayan gençlerin isteği üzerine Vali Tuncay Sonel’in girişimleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan POMEM Kursları genişletildi.

Pandemi nedeniyle Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanmada sıkıntı yaşayan gençlerin isteği üzerine Vali Tuncay Sonel’in girişimleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan POMEM Kursları genişletildi.
Altınordu, Fatsa, Ünye ilçelerinde, gençlerin polis olma hayalini gerçekleştirmek için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ücretsiz POMEM hazırlık kursu açılması talimatını veren Vali Tuncay Sonel, Gölköy, Gürgentepe, Korgan, Kumru ve Aybastı ilçelerinden gelen talep üzerine bu ilçelerde de POMEM Kursu açılmasını sağladı.
Daha önce Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılan POMEM Kurslarından sonra Gölköy, Gürgentepe, Korgan, Kumru ve Aybastı’da da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde POMEM Kursları açıldı.
Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kurslarının 20 kişilik gruplar halinde  pandemi kurallarına uyularak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirildiğini, genç polis adaylarına üzerinde ay yıldızlı al bayrağın rengini taşıyan tişörtleri de hediye olarak verdiklerini  belirten Vali Tuncay Sonel, ”27. Dönem Polis Akademisi  (POMEM) sınavlarına girecek gençlerimizin salon ve çalışma ortamı isteklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Gençlerimizin isteğinin yerine getirilmesinde bizlere yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Gençlerimize de girecekleri POMEM sınavlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.
Polis adayı gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Spor Uzmanları ve  Antrenörler ile Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmenlerinin gözetiminde koşu, açma-germe hareketleri, İnterval ve tempo antrenmanları, sınav ve mekik egzersizleri ile diril, koordinasyon kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile oluşturulan parkurlarda, pandemi şartlarına uygun şekilde kurslara hazırlanıyorlar.
POMEM sınavlarına hazırlanan gençler de, "Pandemi nedeniyle kurslar açılmamıştı. Sınavlara hazırlanacak bir imkanımız da yoktu. Sayın Valimizden kurs açılması konusunda talepte bulunduk. Sağ olsun Sayın Valimiz bu talebimize anında olumlu cevap vererek, çok kısa sürede bu kursların açılmasını sağladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" diye konuştular.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.