REKTÖR AKDOĞAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Gündem 14.07.2020 - 15:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4119+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı yayınladı

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı  yayınladı 15 Temmuz 2016 tarihinde millete, milletin meclisine, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı hain darbe girişimi gerçekleştirilmiş, bu girişim milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve öngörüsü ile kısa zaman içinde bertaraf edilmiştir. Aziz milletimiz, bağımsızlığına hiçbir şer odağının el süremeyeceği gerçeğini Malazgirt’te, Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde olduğu gibi aynı azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesinde de göstermiştir. Dört yıl önce bugün kadın, erkek, genç, yaşlı demeden canı pahasına bedenini tanklara, bombalara, kurşunlara siper eden milletimiz; ülkesine, devletine, demokrasiye ve özgürlüğüne olan bağlılığını tüm dünyaya duyurmuştur. 15 Temmuz ve ardından gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde milletimiz ve devletimiz tarafından ortaya konulan bu irade, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere karşı tarihi bir meydan okumadır. Eğitim kurumları olarak bizlere düşen görev akıl, bilim, ahlak ve vicdanın ışığında vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı daha güçlü genç nesiller yetiştirmeye devam etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün dördüncü yıl dönümünde demokrasimiz, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.  
Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı yayınladı

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı  yayınladı
15 Temmuz 2016 tarihinde millete, milletin meclisine, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı hain darbe girişimi gerçekleştirilmiş, bu girişim milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve öngörüsü ile kısa zaman içinde bertaraf edilmiştir. Aziz milletimiz, bağımsızlığına hiçbir şer odağının el süremeyeceği gerçeğini Malazgirt’te, Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde olduğu gibi aynı azim ve kararlılıkla 15 Temmuz gecesinde de göstermiştir.
Dört yıl önce bugün kadın, erkek, genç, yaşlı demeden canı pahasına bedenini tanklara, bombalara, kurşunlara siper eden milletimiz; ülkesine, devletine, demokrasiye ve özgürlüğüne olan bağlılığını tüm dünyaya duyurmuştur. 15 Temmuz ve ardından gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde milletimiz ve devletimiz tarafından ortaya konulan bu irade, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere karşı tarihi bir meydan okumadır.
Eğitim kurumları olarak bizlere düşen görev akıl, bilim, ahlak ve vicdanın ışığında vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı daha güçlü genç nesiller yetiştirmeye devam etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün dördüncü yıl dönümünde demokrasimiz, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.