REKTÖR AKDOĞAN KONFERANSA KATILDI

Gündem 21.04.2021 - 16:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3935+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN KONFERANSA KATILDI

Ordu Üniversite Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “1915 Olayları Uluslararası Konferansı”na katıldı.

Ordu Üniversite Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “1915 Olayları Uluslararası Konferansı”na katıldı. 1915 olaylarının tarihsel arka planı, hukuki boyutu ve günümüzdeki yansımalarının ele alındığı konferansın açılış konuşmaları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ile Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol Çetin tarafından gerçekleştirildi. Çevrimiçi olarak düzenlenen konferansa Türkiye’den ve pek çok ülkeden akademisyen, araştırmacı, uzman ve davetli katıldı. Üç oturum halinde gerçekleştirilen konferansta Tarihsel Süreçte 1915 Olayları ve Ermeni Meselesi, Uluslararası Hukuk Açısından 1915 Olayları ile 1915 Olaylarının Günümüze Yansımaları ve Gelecek Perspektifi konuları ele alındı
Ordu Üniversite Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “1915 Olayları Uluslararası Konferansı”na katıldı.

Ordu Üniversite Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “1915 Olayları Uluslararası Konferansı”na katıldı. 1915 olaylarının tarihsel arka planı, hukuki boyutu ve günümüzdeki yansımalarının ele alındığı konferansın açılış konuşmaları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ile Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol Çetin tarafından gerçekleştirildi. Çevrimiçi olarak düzenlenen konferansa Türkiye’den ve pek çok ülkeden akademisyen, araştırmacı, uzman ve davetli katıldı.
Üç oturum halinde gerçekleştirilen konferansta Tarihsel Süreçte 1915 Olayları ve Ermeni Meselesi, Uluslararası Hukuk Açısından 1915 Olayları ile 1915 Olaylarının Günümüze Yansımaları ve Gelecek Perspektifi konuları ele alındı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.