REKTÖR AKDOĞAN ODÜ'DEKİ SON RAKAMLARI AÇIKLADI

Eğitim 11.03.2021 - 16:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3966+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN ODÜ'DEKİ SON RAKAMLARI AÇIKLADI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan: “Üniversitemiz, akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettirmektedir.”dedi. Rektör Akdoğan, akademik ve idari olmak üzere toplam bin 502 personelle hizmet verdiklerini söyledi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali  Akdoğan: “Üniversitemiz, akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettirmektedir.”dedi. Rektör Akdoğan, akademik ve idari olmak üzere toplam bin 502 personelle hizmet verdiklerini söyledi. Ordu Üniversitesinin akademik ve idari personel alt yapısıyla ilgili açıklamalarda yapan Rektör Akdoğan şu bilgileri verdi; “2019 yılı Ağustos ayından bu yana Ordu Üniversitesinin artan akademik ve idari personel sayıları ile ilgili TV 52 kanalına açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Üniversitemize profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına 165 yeni öğretim elemanı alımı yapılmış ve Üniversitemiz içerisinde de 69 öğretim elemanımızın doçent ve profesörlük kadrolarına yükseltmeleri gerçekleştirilmiş, bu kapsamda toplamda 234 öğretim elemanımız Üniversitemize kazandırılmıştır. Ayrıca Üniversitemiz işçi ve memur kadrolarına da 55 yeni personel alımı yapılmıştır. Üniversitemizde hâlihazırda 821 akademik, 350 idari, 331 sürekli işçi ve sözleşmeli personelimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettiren Üniversitemiz, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği çalışmalarıyla ilimizin, bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı sürdürecektir.”  
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan: “Üniversitemiz, akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettirmektedir.”dedi. Rektör Akdoğan, akademik ve idari olmak üzere toplam bin 502 personelle hizmet verdiklerini söyledi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali  Akdoğan: “Üniversitemiz, akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettirmektedir.”dedi. Rektör Akdoğan, akademik ve idari olmak üzere toplam bin 502 personelle hizmet verdiklerini söyledi.
Ordu Üniversitesinin akademik ve idari personel alt yapısıyla ilgili açıklamalarda yapan Rektör Akdoğan şu bilgileri verdi;
“2019 yılı Ağustos ayından bu yana Ordu Üniversitesinin artan akademik ve idari personel sayıları ile ilgili TV 52 kanalına açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Üniversitemize profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına 165 yeni öğretim elemanı alımı yapılmış ve Üniversitemiz içerisinde de 69 öğretim elemanımızın doçent ve profesörlük kadrolarına yükseltmeleri gerçekleştirilmiş, bu kapsamda toplamda 234 öğretim elemanımız Üniversitemize kazandırılmıştır.
Ayrıca Üniversitemiz işçi ve memur kadrolarına da 55 yeni personel alımı yapılmıştır. Üniversitemizde hâlihazırda 821 akademik, 350 idari, 331 sürekli işçi ve sözleşmeli personelimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Akademik ve idari personel alt yapısını nitelik ve nicelik olarak güçlendirmeye devam ettiren Üniversitemiz, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği çalışmalarıyla ilimizin, bölgemiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı sürdürecektir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.