ROTARY KULÜBÜNDEN KİTAP DESTEĞİ

Gündem 16.02.2018 - 13:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2887+ kez okundu.
 

ROTARY KULÜBÜNDEN KİTAP DESTEĞİ

Ordu Rotary Kulübü 2017-2018 döneminde öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kendi üyeleri arasında başlattığı "Öğrencilere Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasında toplanılan kitaplar teslim edildi

Ordu Rotary Kulübü 2017-2018 döneminde öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kendi üyeleri arasında başlattığı "Öğrencilere Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasında topladığı Roman ve hikâyeler den oluşan 500 kitabı ve Çankaya Rotary Kulübünün gönderdiği İngilizce eğitim destek kitaplarını, 15 Şubat 2018 tarihinde Kulüp Başkanı, Rtn. Hakan Karakaş, Kulüp sekreteri Rtn. Ümit Metin ve Rtn. Meltem Erbaş, Gölköy Kaymakamı Sn. Tuncay Kaldırım’ı makamında ziyaret ederek ihtiyacı olan köy okullarına verilmek üzere kendilerine teslim etti. Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Karakaş “Çocuklarımızı tam donanımlı olarak hayata hazırlamanın herkesin öncelikleri arasında yer alması gerektiğini, Dünyanın her geçen gün gelişerek değiştiğini, ülkemizin de bu gelişmelere ayak uydurabilmesinin çocuklarımızın modern çağın araç ve gereçlerine sahip sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim almasıyla mümkün olacağını belirterek, Ordu Rotary Kulübü olarak dönem başında başlattığımız "Öğrencilere Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasında toplanan kitaplarla bir nebze olsun öğrencilerimizin eğitimlerine katkı vermek istedik." dedi. Gölköy kaymakamı Sn. Tuncay Kaldırım bu güzel ve anlamlı projenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek Ordu Rotary Kulübü Başkan ve yöneticilerini teşekkür etti.
Ordu Rotary Kulübü 2017-2018 döneminde öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kendi üyeleri arasında başlattığı "Öğrencilere Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasında toplanılan kitaplar teslim edildi

Ordu Rotary Kulübü 2017-2018 döneminde öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kendi üyeleri arasında başlattığı "Öğrencilere Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasında topladığı Roman ve hikâyeler den oluşan 500 kitabı ve Çankaya Rotary Kulübünün gönderdiği İngilizce eğitim destek kitaplarını, 15 Şubat 2018 tarihinde Kulüp Başkanı, Rtn. Hakan Karakaş, Kulüp sekreteri Rtn. Ümit Metin ve Rtn. Meltem Erbaş, Gölköy Kaymakamı Sn. Tuncay Kaldırım’ı makamında ziyaret ederek ihtiyacı olan köy okullarına verilmek üzere kendilerine teslim etti.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Karakaş “Çocuklarımızı tam donanımlı olarak hayata hazırlamanın herkesin öncelikleri arasında yer alması gerektiğini, Dünyanın her geçen gün gelişerek değiştiğini, ülkemizin de bu gelişmelere ayak uydurabilmesinin çocuklarımızın modern çağın araç ve gereçlerine sahip sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim almasıyla mümkün olacağını belirterek, Ordu Rotary Kulübü olarak dönem başında başlattığımız "Öğrencilere Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasında toplanan kitaplarla bir nebze olsun öğrencilerimizin eğitimlerine katkı vermek istedik." dedi.

Gölköy kaymakamı Sn. Tuncay Kaldırım bu güzel ve anlamlı projenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek Ordu Rotary Kulübü Başkan ve yöneticilerini teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.