ŞEHİT ÇOCUKLARINA TABLET VE DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR

Yaşam 14.10.2015 - 23:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2354+ kez okundu.
 

ŞEHİT ÇOCUKLARINA TABLET VE DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR

Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi projesi kapsamında, 21 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar düzenlenen törenle verildi.

     Ordu Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene,  Vali İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili  Özlem Gök Özkan,  Halk Bankası Ordu Şube Müdürü Feridun Atunbeğ, şehit aileleri ve çocukları katıldı.      ''Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında, düzenlenen  törende bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Halk Bankası arasında imzalanan  protokol çerçevesinde  imzalanan  "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi ile gönderilen  tablet ve bilgisayarların şehit çocuklarına teslim edileceğini söyledi.      Vali Balkanlıoğlu, “Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz, bizim başımızın tacıdır. Bu insanlar memleketimizin ve milletimizin bayrağını gönderde dalgalansın,  ezanlarımız susmasın diye canlarını toprağa vermiş, şehit olmuşlar ve kimisi evlatlarını bile görmeden toprağa düşmüş. Ancak, tek tesellimiz Allah onlara çok güzel makam ve mevkiler vermiş. Sizler, şehitlerimizin emanetisiniz. Her zaman yanındayız” diyerek sözlerini tamamladı.      Daha sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından proje kapsamında Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda,  şehit çocuklarından 0-16 yaş arasında olan 7 Şehit çocuğa tablet bilgisayar, 17-22 yaş arası  14 şehit çocuğuna  ise  dizüstü bilgisayar verildi.
Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi projesi kapsamında, 21 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar düzenlenen törenle verildi.


     Ordu Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene,  Vali İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili  Özlem Gök Özkan,  Halk Bankası Ordu Şube Müdürü Feridun Atunbeğ, şehit aileleri ve çocukları katıldı.

     ''Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında, düzenlenen  törende bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Halk Bankası arasında imzalanan  protokol çerçevesinde  imzalanan  "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi ile gönderilen  tablet ve bilgisayarların şehit çocuklarına teslim edileceğini söyledi.

     Vali Balkanlıoğlu, “Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz, bizim başımızın tacıdır. Bu insanlar memleketimizin ve milletimizin bayrağını gönderde dalgalansın,  ezanlarımız susmasın diye canlarını toprağa vermiş, şehit olmuşlar ve kimisi evlatlarını bile görmeden toprağa düşmüş. Ancak, tek tesellimiz Allah onlara çok güzel makam ve mevkiler vermiş. Sizler, şehitlerimizin emanetisiniz. Her zaman yanındayız” diyerek sözlerini tamamladı.

     Daha sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından proje kapsamında Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda,  şehit çocuklarından 0-16 yaş arasında olan 7 Şehit çocuğa tablet bilgisayar, 17-22 yaş arası  14 şehit çocuğuna  ise  dizüstü bilgisayar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.