SÖZLEŞME İMZALANDI

Eğitim 22.06.2020 - 00:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4207+ kez okundu.
 

SÖZLEŞME İMZALANDI

İlimiz Aybastı ilçesine yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yapım sözleşmesi imzalandı.

İlimiz Aybastı ilçesine yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yapım sözleşmesi imzalandı. Aybastı ilçemize kazandırılacak olan 16 derslikli Aybastı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin sözleşmesi 12 Haziran 2020 tarihinde,  Valiliğimiz ve Yüklenici Firma Umut İnş.Taah. Turizm ve Orm. Ür. San. İç ve Dış Tiç. Ltd. Şti. arasında imzalanmıştır. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu  konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Aybastı ilçemize yapılacak olan 12.000.000 TL  (12 Milyon Lira) maliyetli 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lise'mizin yapımı 350 gün içerisinde tamamlanacak. Sözleşme kapsamında tamamlanarak eğitime kazandırılacak olan okulumuzun yapımına en kısa zamanda başlanacaktır. Aybastı Anadolu İmam Hatip Lise'mizin yapım aşamasına gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.  HABER MERKEZİ  
İlimiz Aybastı ilçesine yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yapım sözleşmesi imzalandı.

İlimiz Aybastı ilçesine yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yapım sözleşmesi imzalandı.

Aybastı ilçemize kazandırılacak olan 16 derslikli Aybastı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin sözleşmesi 12 Haziran 2020 tarihinde,  Valiliğimiz ve Yüklenici Firma Umut İnş.Taah. Turizm ve Orm. Ür. San. İç ve Dış Tiç. Ltd. Şti. arasında imzalanmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu  konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Aybastı ilçemize yapılacak olan 12.000.000 TL  (12 Milyon Lira) maliyetli 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lise'mizin yapımı 350 gün içerisinde tamamlanacak. Sözleşme kapsamında tamamlanarak eğitime kazandırılacak olan okulumuzun yapımına en kısa zamanda başlanacaktır. Aybastı Anadolu İmam Hatip Lise'mizin yapım aşamasına gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.  HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.