SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ SÜRÜYOR

Spor 03.12.2020 - 00:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2884+ kez okundu.
 

SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ SÜRÜYOR

Ordu’nun Fatsa İlçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri dağıtıldı.

 Ordu’nun Fatsa İlçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri dağıtıldı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Fatsa İlçe Müdürlüğünde ücretsiz olarak devam eden Taekwondo, Güreş, Judo, Basketbol, Okçuluk ve Atletizim kurslarına katılan sporculara Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara teslim edildi.   İlçede 2 bin sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu, güreş ayakkabısı, basketbol topu, Slalom Takımı, antrenman merdiveni, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellik, başlangıç yayı, ok ve top taşıma filesinden oluşan spor malzemeleri İlçe Müdürlüğü spor salonlarında antrenör ve sporculara teslim edildi. Gençlerin daha güzel spor malzemeleri ile spor yapmalarını hedeflediklerini belirten Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa GENÇ "Gençlerimizin daha sağlıklı yetişmelerine yardımcı olmak, içlerindeki yeteneği ortaya çıkarmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda sporcularımızın antrenmanlarda kullanacakları spor malzemelerini teslim ettik. Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim” dedi. HABER MERKEZİ  
Ordu’nun Fatsa İlçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri dağıtıldı.

 Ordu’nun Fatsa İlçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri dağıtıldı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Fatsa İlçe Müdürlüğünde ücretsiz olarak devam eden Taekwondo, Güreş, Judo, Basketbol, Okçuluk ve Atletizim kurslarına katılan sporculara Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara teslim edildi.

  İlçede 2 bin sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu, güreş ayakkabısı, basketbol topu, Slalom Takımı, antrenman merdiveni, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellik, başlangıç yayı, ok ve top taşıma filesinden oluşan spor malzemeleri İlçe Müdürlüğü spor salonlarında antrenör ve sporculara teslim edildi.

Gençlerin daha güzel spor malzemeleri ile spor yapmalarını hedeflediklerini belirten Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa GENÇ "Gençlerimizin daha sağlıklı yetişmelerine yardımcı olmak, içlerindeki yeteneği ortaya çıkarmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda sporcularımızın antrenmanlarda kullanacakları spor malzemelerini teslim ettik. Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim” dedi. HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.