TAKIM YENİDEN TOPLANDI

Spor 10.06.2020 - 00:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4044+ kez okundu.
 

TAKIM YENİDEN TOPLANDI

20 Mayıs 2020 Çarşamba günü hazırlıklarına ara veren 52 Orduspor Takımı dün yeniden toplandı. Tesislerde yapılan Covid-19 testine katılan tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanları çıkacak sonuçlara göre hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

20 Mayıs 2020 Çarşamba günü hazırlıklarına ara veren 52 Orduspor Takımı  dün yeniden toplandı. Tesislerde yapılan Covid-19 testine katılan tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanları çıkacak sonuçlara göre hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. 52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, konuyla ilgili açıklamada bulundu. ‘52 Orduspor FK takımımız ligler başlayana kadar tesislerde kalacak ve hazırlıklarını sürdürecek. Herkesin de bildiği gibi Federasyon liglerle ilgili ilk yaptığı açıklamada 12 Haziran tarihinde başlanacağını söylemişti. Biz de tüm hazırlıklarımızı yapıp personel ve teknik ekiple futbolcularımızı Covid-19 testinden geçirip 15 günlük bir antrenman süreci yaşamıştık. Ancak daha sonra Federasyonun aldığı karar doğrultusunda 18 Temmuz 2020’de 2. ve 3. Liglerin başlayacağı açıklayınca biz de futbolcularımıza bayram izni verdik ve bugün 9 Haziran 2020 tarihi itibariyle tesislerimizde yeniden toplandık. Takımı yine Covid-19 testinden geçirdik. Test sonuçlarına göre herkes yerini alacak ve hazırlıklarımıza bıraktığımız yerden teknik heyetimizin programı doğrultusunda devam edeceğiz. Biz yine de bizim bulunduğumuz 3. Liglerle ilgili TFF’ den liglerin başlama tarihini net olarak açıklamalarını bekliyoruz çünkü tarihler daha erkene çekilirse bizim için çok daha iyi olur. Şu anda bir aydan fazla bir süreç var önümüzde ama biz futbolcularımızı artık geri göndermeyeceğiz, izole bir şekilde ligler başlayana kadar tesislerimizde kalacaklar ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca tesislerimizde her türlü temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapılmış olup, gerekli medikal sağlık ürünleri temin edilerek olası aksiliklere karşı üst düzey önlemler alınmıştır’ dedi.     
20 Mayıs 2020 Çarşamba günü hazırlıklarına ara veren 52 Orduspor Takımı dün yeniden toplandı. Tesislerde yapılan Covid-19 testine katılan tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanları çıkacak sonuçlara göre hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

20 Mayıs 2020 Çarşamba günü hazırlıklarına ara veren 52 Orduspor Takımı  dün yeniden toplandı. Tesislerde yapılan Covid-19 testine katılan tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanları çıkacak sonuçlara göre hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, konuyla ilgili açıklamada bulundu. ‘52 Orduspor FK takımımız ligler başlayana kadar tesislerde kalacak ve hazırlıklarını sürdürecek. Herkesin de bildiği gibi Federasyon liglerle ilgili ilk yaptığı açıklamada 12 Haziran tarihinde başlanacağını söylemişti. Biz de tüm hazırlıklarımızı yapıp personel ve teknik ekiple futbolcularımızı Covid-19 testinden geçirip 15 günlük bir antrenman süreci yaşamıştık. Ancak daha sonra Federasyonun aldığı karar doğrultusunda 18 Temmuz 2020’de 2. ve 3. Liglerin başlayacağı açıklayınca biz de futbolcularımıza bayram izni verdik ve bugün 9 Haziran 2020 tarihi itibariyle tesislerimizde yeniden toplandık. Takımı yine Covid-19 testinden geçirdik. Test sonuçlarına göre herkes yerini alacak ve hazırlıklarımıza bıraktığımız yerden teknik heyetimizin programı doğrultusunda devam edeceğiz. Biz yine de bizim bulunduğumuz 3. Liglerle ilgili TFF’ den liglerin başlama tarihini net olarak açıklamalarını bekliyoruz çünkü tarihler daha erkene çekilirse bizim için çok daha iyi olur. Şu anda bir aydan fazla bir süreç var önümüzde ama biz futbolcularımızı artık geri göndermeyeceğiz, izole bir şekilde ligler başlayana kadar tesislerimizde kalacaklar ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca tesislerimizde her türlü temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapılmış olup, gerekli medikal sağlık ürünleri temin edilerek olası aksiliklere karşı üst düzey önlemler alınmıştır’ dedi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.