Tkintaş'tan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gündem 19.05.2014 - 14:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3776+ kez okundu.
 

Tkintaş'tan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tekintaş, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Samsun'da, bağımsızlığın ilk adımının atıldığı tarihi günün 95'inci yıl dönümünü Soma'da yaşanan maden faciasından ötürü buruk yaşadıklarını belirtti.   Kurtuluş mücadelesinin başlangıcı olan bu günün ayrıca Gençlik ve Spor Bayramı olarak da kutlanmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş mesajında, şunları kaydetti:   "Türk milletinin geleceğinin teminatı olan gençliğe verilen en büyük hediye olan 19 Mayıs günü gençlik bayramı olarak kutlanmaktadır. Türk gençliğinin 19 Mayıs1919'da yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesini gelecek kuşaklara her zaman aynı coşku ve heyecanla taşıyacağına inancım tamdır.  Milletini, tarihini, bayrağını, milli ve manevi değerlerini bilen ve bu değerlere sonuna kadar bağlı olan bir gençliğin varlığı en büyük güç kaynağımızdır. Bu vesile ile 19 MayısAtatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın tüm gençliğimize hayırlı olmasını temenni ederken, Soma'da yaşanan maden kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyorum" dedi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Tekintaş, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Samsun'da, bağımsızlığın ilk adımının atıldığı tarihi günün 95'inci yıl dönümünü Soma'da yaşanan maden faciasından ötürü buruk yaşadıklarını belirtti.
 
Kurtuluş mücadelesinin başlangıcı olan bu günün ayrıca Gençlik ve Spor Bayramı olarak da kutlanmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş mesajında, şunları kaydetti:
 
"Türk milletinin geleceğinin teminatı olan gençliğe verilen en büyük hediye olan 19 Mayıs günü gençlik bayramı olarak kutlanmaktadır. Türk gençliğinin 19 Mayıs1919'da yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesini gelecek kuşaklara her zaman aynı coşku ve heyecanla taşıyacağına inancım tamdır. 
Milletini, tarihini, bayrağını, milli ve manevi değerlerini bilen ve bu değerlere sonuna kadar bağlı olan bir gençliğin varlığı en büyük güç kaynağımızdır. Bu vesile ile 19 MayısAtatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın tüm gençliğimize hayırlı olmasını temenni ederken, Soma'da yaşanan maden kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.