Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Projeleri Hakkında Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'a Bilgi Verdi.

Gündem 03.02.2015 - 10:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4023+ kez okundu.
 

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Projeleri Hakkında Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'a Bilgi Verdi.

7 bölge Federasyonu, 81 il temsilciliği ve 140 kulübü bulunan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonunun Ordu İl Temsilcileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a projeleriyle ilgili bilgi aktardı.

Madde Bağımlılığı ve Bonzai Konusunda Mücadele Projesi, Kızılay Kısa Film Festivali, Toplumsal Barış Ve Kardeşlik Sürecinde Gençliğin Rolü Projesi, 6 doğu ilinde ilki Diyarbakır'da gerçekleştirilen çözüm süreci çalıştayları, engelliler ve Suriyeli mültecilerle ilgili yardım kampanyaları ve spor faaliyetleri gibi birçok proje ve çalışmaya imza atmış olan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, Rektör Prof. Dr. Yarılgaç'a yaptıkları ziyarette STK'lar ve kurumlar işbirliğiyle tüm kamu kurumlarında birçok etkinlik gerçekleştirdikleri gibi Üniversitelerle ilgili proje ve etkinlik çalışmalarının da olduğunu belirterek konuyla alakalı fikirlerini belirttiler.Edebiyatçı, tarihçi, siyasetçi ve alanında uzman birçok akademisyenle tematik konferans serileri düzenlediklerini de belirten Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Ordu İl Temsilcisi Başkanı Kübra Kırca ve Yönetimi, amaçlarının gençliğin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması, suça itilen gençlerin topluma kazandırılması, gençlerin ilgi ve kabiliyetlerine göre yetişmesi ve topluma kazandırılması, milli kültür değerlerine saygılı ve bilgili yetişmesinde öncü olmayı hedeflediklerini ifade ettiler.Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Ordu İl Temsilcilerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaret dolayısıyla memnuniyetini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, günümüz gençlerine model örnek olabilen, kendini geliştiren ve yetiştiren gençlerin sayısının artmasının, ülke geleceğinde önemli bir rol oynadığını dile getirdi:"Ülkemizde; girişimci, görev ve sorumluluk bilinci taşıyan, insan haklarına ve toplumsal değerlere saygılı, evrensel öğeleri benimsemiş, bilimsel yetileri gelişmiş, sportif ve sanatsal kapasiteye sahip, demokrat ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireylere her zaman ihtiyaç vardır. Siz gençlerin böylesine bir bilince sahip olmanız ve toplumsal sorumluluk taşımanız dolayısıyla memnuniyet içerisindeyim. Çağdaş, üretken ve toplumsal değerlere bağlı bireylerin yetişmesi noktasında gerçekleştirdiğiniz proje ve çalışmalarla, siz idealleri olan gençlerin ülkemizin geleceği ve teminatı olacağına dair inancım tamdır."    
7 bölge Federasyonu, 81 il temsilciliği ve 140 kulübü bulunan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonunun Ordu İl Temsilcileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a projeleriyle ilgili bilgi aktardı.

Madde Bağımlılığı ve Bonzai Konusunda Mücadele Projesi, Kızılay Kısa Film Festivali, Toplumsal Barış Ve Kardeşlik Sürecinde Gençliğin Rolü Projesi, 6 doğu ilinde ilki Diyarbakır'da gerçekleştirilen çözüm süreci çalıştayları, engelliler ve Suriyeli mültecilerle ilgili yardım kampanyaları ve spor faaliyetleri gibi birçok proje ve çalışmaya imza atmış olan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, Rektör Prof. Dr. Yarılgaç'a yaptıkları ziyarette STK'lar ve kurumlar işbirliğiyle tüm kamu kurumlarında birçok etkinlik gerçekleştirdikleri gibi Üniversitelerle ilgili proje ve etkinlik çalışmalarının da olduğunu belirterek konuyla alakalı fikirlerini belirttiler.
Edebiyatçı, tarihçi, siyasetçi ve alanında uzman birçok akademisyenle tematik konferans serileri düzenlediklerini de belirten Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Ordu İl Temsilcisi Başkanı Kübra Kırca ve Yönetimi, amaçlarının gençliğin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması, suça itilen gençlerin topluma kazandırılması, gençlerin ilgi ve kabiliyetlerine göre yetişmesi ve topluma kazandırılması, milli kültür değerlerine saygılı ve bilgili yetişmesinde öncü olmayı hedeflediklerini ifade ettiler.
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Ordu İl Temsilcilerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaret dolayısıyla memnuniyetini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, günümüz gençlerine model örnek olabilen, kendini geliştiren ve yetiştiren gençlerin sayısının artmasının, ülke geleceğinde önemli bir rol oynadığını dile getirdi:
"Ülkemizde; girişimci, görev ve sorumluluk bilinci taşıyan, insan haklarına ve toplumsal değerlere saygılı, evrensel öğeleri benimsemiş, bilimsel yetileri gelişmiş, sportif ve sanatsal kapasiteye sahip, demokrat ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireylere her zaman ihtiyaç vardır. Siz gençlerin böylesine bir bilince sahip olmanız ve toplumsal sorumluluk taşımanız dolayısıyla memnuniyet içerisindeyim. Çağdaş, üretken ve toplumsal değerlere bağlı bireylerin yetişmesi noktasında gerçekleştirdiğiniz proje ve çalışmalarla, siz idealleri olan gençlerin ülkemizin geleceği ve teminatı olacağına dair inancım tamdır."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.