ÜÇ KAMU BANKASI YÜZDE 0,49 VE 0,69 İLE TAŞIT KREDİSİ VERECEK

Ekonomi 26.09.2019 - 12:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2743+ kez okundu.
 

ÜÇ KAMU BANKASI YÜZDE 0,49 VE 0,69 İLE TAŞIT KREDİSİ VERECEK

Üç kamu bankası, aldığı ortak kararla anlaşmalı markalardan araç alacaklara yüzde 0,49 ile yüzde 0,69 faizle kredi verecek.

Kamu bankaları aldıkları ortak kararla birlikte yerli üretim olan otomobillere yönelik kredi faiz oranını yüzde 0,49 ile yüzde 0,69 arasına çekti. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, yerli üretimi desteklemek amacıyla, Türkiye'de üretim yapan otomotiv markaları ile işbirliği gerçekleştirdi. 3 bankadan yapılan ortak açıklamaya göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, binek araçlar için 50-120 bin TL arasında 18-36 ay için, ticari araçlarda 72-120 bin TL arasında 30-60 ay için yüzde 0,49-0,69 faiz uygulayacak. SEKTÖRE HAREKETLİLİK GETİRMESİ HEDEFLENİYOR Kredi koşulları anlaşmalı marka bazında değişiklikler gösterebilecek. Açıklamada, "Taşıt sahibi olmak isteyen müşterilerimize uygun koşullar ile finansman sağlanmakla birlikte kampanyanın otomotiv sektörüne de önemli bir hareketlilik getirmesi hedeflenmektedir." denildi. Anlaşmalı firmalar şöyle; Binek Araçlar: Honda, Hyundai, Renault Mais, Fiat Ticari Araçlar: Fiat, Isuzu, Karsan, Temsa, Ford
Üç kamu bankası, aldığı ortak kararla anlaşmalı markalardan araç alacaklara yüzde 0,49 ile yüzde 0,69 faizle kredi verecek.

Kamu bankaları aldıkları ortak kararla birlikte yerli üretim olan otomobillere yönelik kredi faiz oranını yüzde 0,49 ile yüzde 0,69 arasına çekti.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, yerli üretimi desteklemek amacıyla, Türkiye'de üretim yapan otomotiv markaları ile işbirliği gerçekleştirdi. 3 bankadan yapılan ortak açıklamaya göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, binek araçlar için 50-120 bin TL arasında 18-36 ay için, ticari araçlarda 72-120 bin TL arasında 30-60 ay için yüzde 0,49-0,69 faiz uygulayacak.

SEKTÖRE HAREKETLİLİK GETİRMESİ HEDEFLENİYOR

Kredi koşulları anlaşmalı marka bazında değişiklikler gösterebilecek. Açıklamada, "Taşıt sahibi olmak isteyen müşterilerimize uygun koşullar ile finansman sağlanmakla birlikte kampanyanın otomotiv sektörüne de önemli bir hareketlilik getirmesi hedeflenmektedir." denildi.

Anlaşmalı firmalar şöyle;

Binek Araçlar: Honda, Hyundai, Renault Mais, Fiat

Ticari Araçlar: Fiat, Isuzu, Karsan, Temsa, Ford

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.