ÜNYE’DE NİLGÜN TOMAKİN SEVGİSİ

Siyaset 26.04.2015 - 00:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3978+ kez okundu.
 

ÜNYE’DE NİLGÜN TOMAKİN SEVGİSİ

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, Ünye’de esnaf ziyaretinde bulundu.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Ordu’da 5’de 5 yapmayı hedefleyen çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti’nin Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, Ünye’nin Cadde ve Sokaklarında vatandaşlarla sohbet ederek, tokalaşarak destek istedi. İNSANLARIN GÖZLERİNDEKİ SAMİMİYET BENİ MUTLU EDİYOR Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Av. Ayşe Nilgün Tomakin; “Burada insanların gözlerindeki samimiyeti görünce 5’te5 hedefinin uzak olmadığını görüyorum. İnsanlarla görüşme imkanı buldum. Heyecanlılar, genel olarak insanların AK Parti’ye karşı olumlu düşünceler içerisinde olduğunu görüyorum buda beni çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte Yeni Türkiye’yi Yeni Ordu’yu inşa edeceğiz. Ben buna inanıyorum” dedi. ÜNYE’NİN 30 YILLIK HAYALİNİ BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK Ordu’ya yapılan yatırımlara değinen Milletvekili Adayı Ayşe Nilgün Tomakin, 30 yıldır Ünye’nin gündeminde olan ve açılışı yapılan Ünye Çevre Yolu’na değinerek; “Ünye’nin 30 yıldır gündeminde olan Ünye Çevre Yolu’nun yapımı ve açılması AK Parti iktidarına nasip oldu. 1,5 saatlik yol 13,5 Kilometreye inerek 15 dakikaya düştü. Ünye şehir trafiği rahatlamış oldu. Nasıl 2002 yılında iktidara geldikten sonra Ordu’ya Milyar Dolarlık yatırımlar yapmaya başladık. Göreceksiniz 7 Haziran seçimlerinden sonra’da bu yatırımlar bu hizmetler artarak devam edecek” dedi. Av. Ayşe Nilgün Tomakin, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti Ünye Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, Ünye’de esnaf ziyaretinde bulundu.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Ordu’da 5’de 5 yapmayı hedefleyen çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti’nin Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, Ünye’nin Cadde ve Sokaklarında vatandaşlarla sohbet ederek, tokalaşarak destek istedi.

İNSANLARIN GÖZLERİNDEKİ SAMİMİYET BENİ MUTLU EDİYOR

Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Av. Ayşe Nilgün Tomakin; “Burada insanların gözlerindeki samimiyeti görünce 5’te5 hedefinin uzak olmadığını görüyorum. İnsanlarla görüşme imkanı buldum. Heyecanlılar, genel olarak insanların AK Parti’ye karşı olumlu düşünceler içerisinde olduğunu görüyorum buda beni çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte Yeni Türkiye’yi Yeni Ordu’yu inşa edeceğiz. Ben buna inanıyorum” dedi.

ÜNYE’NİN 30 YILLIK HAYALİNİ BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK

Ordu’ya yapılan yatırımlara değinen Milletvekili Adayı Ayşe Nilgün Tomakin, 30 yıldır Ünye’nin gündeminde olan ve açılışı yapılan Ünye Çevre Yolu’na değinerek; “Ünye’nin 30 yıldır gündeminde olan Ünye Çevre Yolu’nun yapımı ve açılması AK Parti iktidarına nasip oldu. 1,5 saatlik yol 13,5 Kilometreye inerek 15 dakikaya düştü. Ünye şehir trafiği rahatlamış oldu. Nasıl 2002 yılında iktidara geldikten sonra Ordu’ya Milyar Dolarlık yatırımlar yapmaya başladık. Göreceksiniz 7 Haziran seçimlerinden sonra’da bu yatırımlar bu hizmetler artarak devam edecek” dedi.

Av. Ayşe Nilgün Tomakin, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti Ünye Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.