UZUN YILLAR MİNİKLERİN RÜYALARINA EŞLİK EDECEK

Çocuk 08.06.2017 - 15:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3221+ kez okundu.
 

UZUN YILLAR MİNİKLERİN RÜYALARINA EŞLİK EDECEK

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, anne kucağı kadar sıcak ve yumuşak ‘Natura Baby’ ile miniklerin geceleri mışıl mışıl uyumasına eşlik ediyor. Büyüyebilen yatağıyla kullanım yaşını daha ileri taşıyan Çilek, miniklerin güvenliklerini de ‘Patentli’ teleskopik asansör yöntemi ile sağlıyor.

Miniklerin geceleri mışıl mışıl uyumaları için son teknolojiyi kullanarak ürünler geliştiren Çilek, farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap eden ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.   Ebeveynlerin tercihi asansörlü korkuluk Natura Baby’de Çilek, natürel ve yalın tasarımyla dikkatleri üzerine çeken Natura Baby Bebek Odası ile ebeveynlerin de bebeklerinin yanında uyumaları için ilave yatak seçeneğini sunuyor. Miniklerin her ay büyüdüğünün farkındalığıyla da Çilek, bebek odasındaki yatak ölçülerini büyüterek kullanım yaşını daha ileri taşıyor. Büyüyen karyolalanın daha da kolay kullanılması için ebeveynler tarafından çok istenen ‘Patentli’ teleskopik yöntemli asansör sistemini de ekleyen Çilek, yatak üzerinde bulunan kesonları ikiye ayırarak daha kullanışlı hale getiriyor.   Bebeğinin gelişiminde herşeyin en iyisini isteyen ebeveynlerin tercihi olan Natura Baby, beyazın üzerine kahverengi dokunuşlarıyla odalara sadelik armağan ediyor. Doğal malzemelerin tasarıma yansıması olan Natura Baby, ailelerin vazgeçilmezi oluyor. Ayrıca Çilek, miniklerin çarpma ya da düşme anlarında olabilecekleri mimumum indirmek için bebek odaları tasarlarken yuvarlak hatlı ürünler kurgulamaya özen gösteriyor.
Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, anne kucağı kadar sıcak ve yumuşak ‘Natura Baby’ ile miniklerin geceleri mışıl mışıl uyumasına eşlik ediyor. Büyüyebilen yatağıyla kullanım yaşını daha ileri taşıyan Çilek, miniklerin güvenliklerini de ‘Patentli’ teleskopik asansör yöntemi ile sağlıyor.

Miniklerin geceleri mışıl mışıl uyumaları için son teknolojiyi kullanarak ürünler geliştiren Çilek, farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap eden ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Ebeveynlerin tercihi asansörlü korkuluk Natura Baby’de

Çilek, natürel ve yalın tasarımyla dikkatleri üzerine çeken Natura Baby Bebek Odası ile ebeveynlerin de bebeklerinin yanında uyumaları için ilave yatak seçeneğini sunuyor. Miniklerin her ay büyüdüğünün farkındalığıyla da Çilek, bebek odasındaki yatak ölçülerini büyüterek kullanım yaşını daha ileri taşıyor. Büyüyen karyolalanın daha da kolay kullanılması için ebeveynler tarafından çok istenen ‘Patentli’ teleskopik yöntemli asansör sistemini de ekleyen Çilek, yatak üzerinde bulunan kesonları ikiye ayırarak daha kullanışlı hale getiriyor.

 

Bebeğinin gelişiminde herşeyin en iyisini isteyen ebeveynlerin tercihi olan Natura Baby, beyazın üzerine kahverengi dokunuşlarıyla odalara sadelik armağan ediyor. Doğal malzemelerin tasarıma yansıması olan Natura Baby, ailelerin vazgeçilmezi oluyor. Ayrıca Çilek, miniklerin çarpma ya da düşme anlarında olabilecekleri mimumum indirmek için bebek odaları tasarlarken yuvarlak hatlı ürünler kurgulamaya özen gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.