VALİ BALKANLIOĞLU SANAT EVİ ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ

Sanat 07.02.2017 - 17:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4047+ kez okundu.
 

VALİ BALKANLIOĞLU SANAT EVİ ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ

Akyazı mahallesinde 25 yıldır geleneksel el sanatlarıyla uğraşan Cihan Ataş’ı atölyesinde ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ürünlerin yapım aşaması ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Cihan Ataş’ı tebrik eden Vali Balkanlıoğlu, “Sizin gibi sanatkarların desteklenmesi lazım. Cihan Ataş kardeşimiz Ordu’nun kültürel değerlerini yaptığı  bu eserlerle yaşatmaya çalışıyor. Ordu’ya özgü bu ürünlere yaptığı minyatür eserlerle değer vermeye çalışan gönül insanlarına  ihtiyacımız var. Ordu’nun tanıtımı içinde çok güzel bir icraat. Destek olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Cihan Ataş, ”Sayın Valimiz bizlere her zaman destek olmuş, yardımlarını esirgememiştir. Gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   Ziyarette, Ordu İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak da hazır bulundu.
Akyazı mahallesinde 25 yıldır geleneksel el sanatlarıyla uğraşan Cihan Ataş’ı atölyesinde ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ürünlerin yapım aşaması ile ilgili detaylı bilgi aldı.
Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Cihan Ataş’ı tebrik eden Vali Balkanlıoğlu, “Sizin gibi sanatkarların desteklenmesi lazım. Cihan Ataş kardeşimiz Ordu’nun kültürel değerlerini yaptığı  bu eserlerle yaşatmaya çalışıyor. Ordu’ya özgü bu ürünlere yaptığı minyatür eserlerle değer vermeye çalışan gönül insanlarına  ihtiyacımız var. Ordu’nun tanıtımı içinde çok güzel bir icraat. Destek olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Cihan Ataş, ”Sayın Valimiz bizlere her zaman destek olmuş, yardımlarını esirgememiştir. Gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Ziyarette, Ordu İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak da hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.