VATANDAŞLARA SAĞLIKLI VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İMKÂNI SUNULDU

Gündem 09.05.2021 - 15:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4309+ kez okundu.
 

VATANDAŞLARA SAĞLIKLI VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İMKÂNI SUNULDU

Tam kapanma döneminde sadece yaş sebze/meyve ve fide satışı yapmak üzere açılmasına izin verilen Pazar yerlerinde Altınordu Belediyesince önceden alınan tedbirlerle Altınordu'lular sağlıklı ve güvenli alışveriş imkânı buldular.

Pandemi tedbirleri kapsamında yayımlanan genelge hükümleri doğrultusunda Altınordu’da Şirin Pazar, Pazartesi Pazarı ve Cuma Pazarı olmak üzere üç pazar hizmet verdi. Pazar yerlerinin girişlerinde Altınordu Belediyesi Zabıta ekiplerince oluşturulan hijyen ve dezenfeksiyon noktalarında vatandaşlar HES kodu uygulaması ve hijyen kuralları kapsamında pazar yerlerine alındı. Pazar tezgahları arasında olması gereken mesafenin önceden ayarlandığı ve tedbirlerin üst seviyede tutulduğu pazar yerlerinde Zabıta ekipleri gün boyunca sosyal mesafe uygulaması ve uyarısında  bulundular. BAŞKAN TÖREN PAZARLARI ZİYARET ETTİ Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Cumartesi günü kurulan pazarları ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. Pazar yerlerinde satış yapan tüm tezgahları ve köylü üreticileri tek tek dolaşan Başkan Tören, hem alışveriş yaptı hem de vatandaşlarla selamlaştı. PAZAR YERLERİ TEMİZLENDİ Genelge doğrultusunda 10-17 saatleri arasında alışverişe açık olan pazarlarda hizmetin sona ermesinin hemen ardından Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla Belediye Temizlik ekipleri hummalı bir çalışma  gerçekleştirdi. Günün birikintilerinden ve çöplerden arındırılan pazar yerleri tazyikli su ile yıkanarak bir sonraki açılış gününe hazır hale getirildi. Altınordu’da aynı tedbirler ve kurallar çerçevesinde üç pazar da 17 Mayıs Cumartesi günü yeniden kurulacak. Bayram öncesi yapılan uygulama hem esnafları hem de vatandaşları mutlu etti. Pazar esnafları ve vatandaşlar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine toplum sağlığının korunmasına yönelik çalışma ve hizmetleri için teşekkürlerini ilettiler.
Tam kapanma döneminde sadece yaş sebze/meyve ve fide satışı yapmak üzere açılmasına izin verilen Pazar yerlerinde Altınordu Belediyesince önceden alınan tedbirlerle Altınordu'lular sağlıklı ve güvenli alışveriş imkânı buldular.

Pandemi tedbirleri kapsamında yayımlanan genelge hükümleri doğrultusunda Altınordu’da Şirin Pazar, Pazartesi Pazarı ve Cuma Pazarı olmak üzere üç pazar hizmet verdi. Pazar yerlerinin girişlerinde Altınordu Belediyesi Zabıta ekiplerince oluşturulan hijyen ve dezenfeksiyon noktalarında vatandaşlar HES kodu uygulaması ve hijyen kuralları kapsamında pazar yerlerine alındı. Pazar tezgahları arasında olması gereken mesafenin önceden ayarlandığı ve tedbirlerin üst seviyede tutulduğu pazar yerlerinde Zabıta ekipleri gün boyunca sosyal mesafe uygulaması ve uyarısında  bulundular.

BAŞKAN TÖREN PAZARLARI ZİYARET ETTİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Cumartesi günü kurulan pazarları ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. Pazar yerlerinde satış yapan tüm tezgahları ve köylü üreticileri tek tek dolaşan Başkan Tören, hem alışveriş yaptı hem de vatandaşlarla selamlaştı.

PAZAR YERLERİ TEMİZLENDİ

Genelge doğrultusunda 10-17 saatleri arasında alışverişe açık olan pazarlarda hizmetin sona ermesinin hemen ardından Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla Belediye Temizlik ekipleri hummalı bir çalışma  gerçekleştirdi. Günün birikintilerinden ve çöplerden arındırılan pazar yerleri tazyikli su ile yıkanarak bir sonraki açılış gününe hazır hale getirildi. Altınordu’da aynı tedbirler ve kurallar çerçevesinde üç pazar da 17 Mayıs Cumartesi günü yeniden kurulacak.

Bayram öncesi yapılan uygulama hem esnafları hem de vatandaşları mutlu etti.

Pazar esnafları ve vatandaşlar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine toplum sağlığının korunmasına yönelik çalışma ve hizmetleri için teşekkürlerini ilettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.